Overstappen van ANWB Contract Service naar Roos Contract Assistent

In 2014 en 2015 heeft de ANWB de ANWB Contract Service gelanceerd. Een dienst die moet helpen om het contract overzicht in order te brengen. Leden van de ANWB zouden profiteren van goede overstapaanbiedingen. Maar de ANWB heeft de dienst beeindigd. Dus, had je net al je contracten overzichtelijk bij elkaar. Geen nood, Roos komt je te hulp.

Door Roos op 30 maart 2018 met een leestijd van 2 minuten

Wat is Roos?

Roos is je slimme contract assistent. Roos zorgt voor overzicht en inzicht in je contracten als energie, verzekeringen, mobiel, internet/tv/bellen maar ook abonnementen als de sportschool of de verloopdatum van je rijbewijs. Roos geeft je een seintje als je in actie moet komen en denkt dat het beter kan. Zo kan jij eenvoudig, elk jaar weer, besparen op je kosten. Zo weet jij dat je altijd goed zit en bespaar je geld en tijd. Handig!

Waarom Roos?

De allerleukste assistent die altijd op tijd is en je slimmer maakt. Roos checkt alle energieleveranciers, internetaanbieders, mobiele providers en verzekeraars voor de beste deals van het moment. Geen zorgen meer, Roos geeft een seintje als je in actie moet komen voor een van je contracten en zorgt dat jij altijd goed zit.

    • De allerleukste assistent die altijd op tijd is en je slimmer maakt.
    • Roos checkt alle energieleveranciers, internetaanbieders, mobiele providers en verzekeraars voor de beste deals van het moment.
    • Geen zorgen meer, Roos geeft een seintje als je in actie moet komen voor een van je contracten en zorgt dat jij altijd goed zit.

Overzetten contracten vanaf de ANWB Contract Service naar Roos

Helaas is de site van de ANWB Contract Service en Nationale Alert Centrale niet meer bereikbaar en is het dus lastig om de ingevoerde informatie mee te nemen. Het makkelijkste is om snel de eerste contractwekker van Roos aan te maken, maak nu snel je eerste contract aan en maak je overzicht snel volledig.

> Maak snel je eerste wekker aan

ANWB Contract Service was onderdeel van ANWB leden voordeel

De ANWB Contract Service was onderdeel van het ANWB Ledenvoordeel programma. Als ANWB-lid kun je dan genieten van voordeel op diverse producten en diensten. En op basis van de duur van je lidmaatschap ontvang je Trouwe-Ledenvoordeel. Hierbij geldt: hoe langer lid, hoe meer voordeel je ontvangt. Helaas was de ANWB Contract Service geen blijvertje.