Contractwekker van Roos

Hoe zet ik een contractwekker?

Een contractwekker zet je in minder dan 2 minuten. Het werkt als volgt:

1. Zet je eerste contractwekker

Voor welk contract wil je je eerste wekker zetten? Denk aan je vaste lasten zoals energie, verzekeringen, je mobiele contract of je internetaanbieder. Die contracten maken een groot deel uit van je maandelijkse kosten. Hier kun je dus het meest op besparen. Andere contracten waar je aan kan denken zijn je kranten-, tijdschriften- en sportschool- of zelfs Spotify-abonnement. Die worden vaak vergeten!

2. Ontvang een wekker in je mailbox

Roos vraagt naar je huidige situatie en voorkeuren voor je nieuwe contract. Ze gaat aan de hand daarvan voor jou op zoek naar een betere deal. Is die er niet, dan adviseert ze je om je contract te verlengen. Wanneer de einddatum van je contract in zicht komt, krijg je een e-mail met de drie scherpste overstapopties.

3. Bespaar tot € 1600 op je vaste lasten

Door op tijd over te stappen of te verlengen, kun je op je vaste lasten tot wel € 1600 besparen! Roos vergelijkt elke dag de tarieven, aanbiedingen en producten van alle aanbieders. Een betere deal gezien bij Roos? Roos regelt de overstap. Het enige wat jij moet doen is beslissen wat je met het bespaarde geld gaat doen.

Zet je eerste contractwekker