Over Roos

Het team achter Roos

Michiel Alkemade

Product/business (founder)
Michiel houdt van ondernemen. Cijfers, financiën en businessplannen: daar wordt hij blij van. Niemand weet waar hij al zijn energie vandaan haalt – hij drinkt niet eens koffie – maar moeiteloos houdt hij alle ballen in de lucht. Gewapend met een tas vol Tony Chocolonely-repen en zijn eeuwige glimlach voert Michiel zijn sterke ideeën uit.

Gerard Laanstra

Development
Gerard is een techie bij uitstek. Altijd op zoek naar de meest efficiënte oplossing met kennis van zaken. Gerard heeft meer dan 15 jaar ervaring en een lang trackrecord om systemen te bouwen bij Oxxio, Rendo, DGB, DVEP en Qwint.

Richard van Zon

Development
Richard is onze development lead. Hij zorg dat Roos slim en intuitief je helpt om snel je contracten overzichtelijk bij elkaar te krijgen direct op je mobiel of computer. Richard is zeker gedreven en de man van Javascript, microservices architectuur en groot fan van Kubernetes.

Jelle Verschragen

Frontend developer
Jelle is een gedreven frontend developer. Hij zorgt dat Roos er ook goed uit ziet, en heeft een scherp oog tot op de laatste pixel. Naast frontend heeft Jelle ook interesse in maatpakken met je eigen print via Fogini.

Olaf van Noort

Verzekeringen
Olaf heeft meer dan 24 jaren ervaring in de verzekeringsmarkt. Zowel aan tafel met klanten, tegelijk ook ervaren verzekeringsman via zijn bedrijf InsuranceMe. Olaf zorgt dat de gebruikers van Roos de beste deal krijgen voor hun verzekeringen.

Barbara Bastiaansen

Blije klanten
Barbara zorgt ervoor dat als je vragen hebt, of iets wil weten zij het voor je oplost. Barbara is op en top Brabantse en zorgt altijd met charme dat jij goed zit.

Daarnaast werken wij met veel partners en leveranciers in de markt samen om onze diensten binnen de energie, verzekeringen en telecom markt te kunnen aanbieden.

Wil jij Nederland ook elke dag financieel een beetje slimmer maken?

Team work zorgt dat we winnen, daarvan zijn we overtuigd. Wil jij hier een bijdrage aan leveren, check dan onze vacatures of stuur ons een bericht.

Check de vacaturepagina!

Ga naar Roos