Over Roos

Het team achter Roos

Team Roos

Michiel Alkemade

Product/business (founder)
Michiel houdt van ondernemen. Cijfers, financiën en businessplannen: daar wordt hij blij van. Niemand weet waar hij al zijn energie vandaan haalt – hij drinkt niet eens koffie – maar moeiteloos houdt hij alle ballen in de lucht. Gewapend met een tas vol Tony Chocolonely-repen en zijn eeuwige glimlach voert Michiel zijn sterke ideeën uit.

Gerard Laanstra

Development
Gerard is een techie bij uitstek. Altijd op zoek naar de meest efficiënte oplossing met kennis van zaken. Gerard heeft meer dan 15 jaar ervaring en een lang trackrecord om systemen te bouwen bij Oxxio, Rendo, DGB, DVEP en Qwint.

Ronald Vermeijs

Art director/UX
Ronald zorgt ervoor dat je een onvergetelijke ervaring hebt als je Roos gebruikt en dat je denkt, wow, wat slim geregeld. Ronald is verantwoordelijk voor UX en design bij Roos. Zijn ervaring heeft hij opgebouwd bij opdrachtgevers als KLM, Schiphol en agency’s als Pool Worldwide, Born05 en Momkai.

Daarnaast werken wij met veel partner en leveranciers in de markt samen om onze diensten binnen de energie, verzekeringen en telecom markt te kunnen aanbieden.

Wil je aansluiten bij het team van Roos of in contact komen voor een open sollicitatie? Check de vacaturepagina!

Ga naar Roos