Over Roos

Roos is een frisse wind door je uitgaven

Roos, de contractwekker met persoonlijk advies

Elk jaar opnieuw verloopt je energiecontract, je mobiele abonnement of je verzekering: dat is hét moment om te checken of je nog wel goed zit bij je huidige aanbieder. Maar het uitzoeken? Daar heb je eigenlijk geen zin in. Je hebt wel iets beters te doen. Daarom heeft Roos een slimme tool ontwikkeld: de contractwekker! Die wekt je wanneer je contract bijna afloopt. Je krijgt ook gelijk drie vlijmscherpe deals, op basis van je situatie en voorkeuren.

Overzicht op je contracten

Om geen enkel contract uit het oog te verliezen, kun je wekkers zetten voor bijvoorbeeld je energiecontract, mobiele abonnement en al je verzekeringen. Vergeet ook je tijdschriften- en sportschoolabonnement niet! Zo zie je bovendien al je lopende contracten in één oogopslag. Lekker overzichtelijk.

Tot € 1600 besparen

Roos helpt je optimaal te besparen op je vaste lasten en doet er alles aan om je de beste deals te bezorgen. Wist je dat overstappen van energieprovider je alleen al tot € 450 per jaar kan besparen? Als je voor al je contracten wekkers zet, kan het bespaarde bedrag oplopen tot wel € 1600 per jaar! Jouw perfecte deal gevonden bij Roos? Dan kan je die gelijk afsluiten, alles wordt voor je geregeld. Roos werkt hiervoor samen met alle aanbieders en leveranciers. Onafhankelijk en eerlijk advies Roos gaat voor jou door het vuur. Om de scherpste deals te kunnen garanderen, trekt ze geen enkele aanbieder voor. Haar advies is dus 100% onafhankelijk en eerlijk! Roos is trots op jou als klant en wil graag je vertrouwen verdienen.

Roos zoekt uit, schrijft en ontmoet

Roos is meer. Ze is iemand zoals jij. Elke dag probeert ze de wereld om haar heen beter te begrijpen. Roos stelt vragen, zoekt antwoorden en komt graag in contact met mensen. Op haar blog deelt ze persoonlijke ervaringen en moedigt ze jou aan om dat ook te doen. Zo gaat ze samen met jou op zoek naar eerlijke antwoorden op vragen als ‘Is die deal met gratis iPad voordelig?’ of ‘Welke energie is nu echt groen?’ Volg Roos op haar blog, Facebook en Twitter.

Zet je eerste contractwekker