Start vandaag met geld besparen

Krijg samen met Roos overzicht in jouw maandelijkse uitgaven.
Ontvang slimme seintjes wanneer je ergens geld kunt besparen.
Hou tijd en geld over om leuke dingen mee te doen.

 

En! Roos is gratis!

 

Start vandaag met geld besparen

  • Krijg samen met Roos overzicht in jouw maandelijkse uitgaven.
  • Ontvang slimme seintjes wanneer je ergens geld kunt besparen.
  • Hou tijd en geld over om leuke dingen mee te doen.

En! Roos is gratis!

save moneykopie

Bespaar direct geld

Roos helpt je te besparen op vaste maandelijkse uitgaven. Zoals energie, telefonie, verzekeringen, TV en nog veel meer. Roos bespaart gemiddeld € 1.500,- per jaar!

overviewkopie

Krijg grip op je uitgaven

Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.

notificationskopie

Je mist niets meer

Wij sturen slimme seintjes als je in actie moet komen om te besparen, geven suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.

VERDIEN € 1.000,- IN 14 DAGEN

Roos helpt je in 14 dagen, minder geld uitgeven voor je dagelijkse uitgaven en maandelijkse vaste lasten.
Zo hou jij geld over om iets leuks te doen of wat meer financiële ademruimte.

Meedoen is simpel. Meld je aan en wij sturen je elke dag 1 bespaartip per mail.

Dit zeggen andere gebruikers over Roos

“Ik besteed mijn tijd liever aan mijn hobby’s dan aan vervelende uitzoekkarweitjes”

Henk-Jan

“Vaste lasten zijn zulke onzichtbare kosten. Ik vergeet wel eens om die flink onder handen te nemen.”

Maria

“Ik ben wel gevoelig voor besparen. Ook handig dat je bij Roos al je contracten in één overzicht hebt.”

Lars

“Ik wil best overstappen, maar ik wil er geen moeite voor doen.”

Lars

Start met besparen

Roos geeft je een seintje als je kan besparen of het beter kan maar geeft je ook slimme tips en suggesties zodat jij financieel fitter wordt.

Eenvoudig geld besparen zonder omkijken

Loopt je contract of abonnement af? Roos stuurt je een seintje met een persoonlijk aanbod als je in actie moet komen.

Wil je overstappen of verlengen, ik help je graag en regel het voor je. Ik zorg dat je zonder gedoe geld en tijd kan besparen.

Start met besparen

Meer geld overhouden voor leuke dingen

Roos houdt je maandelijkse terugkerende uitgaven in de gaten en geeft je financiële ademruimte voor de echte leuke dingen van het leven. Onze gebruikers besparen gemiddeld zo’n € 1.500 per jaar.

Nibud AFM ACM

Roos garandeert je veiligheid en privacy

Onafhankelijk en objectief

Roos is onafhankelijk en objectief. Voor ons is het belangrijk dat jij goed zit, daarin past alleen duidelijk objectief advies. Roos heeft geen banden met de aanbieders, behalve dat wij ze uitdagen om met de beste deal voor jou te komen.

Privacy & beveiliging

Jouw gegevens worden beschermd volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Roos voldoet aan dezelfde beveiliging als de meest geavanceerde bankdiensten (256 bits TLS encryptie).

Jouw data, blijft jouw data

Jouw data blijft altijd van jou. Niemand anders dan jij kan erbij. Je informatie wordt niet gedeeld met derden. Stoppen met Roos? Download je data en wij verwijderen alle data.

Roos checkt 69 aanbieders naar de beste aanbieding voor jou

Roos vergelijkt het aanbod van ruim 69 aanbieders van stroom en gas, je verzekeringen, mobiele abonnement of internet aansluiting en al die andere abonnementen.

Roos heeft jouw belang voorop en is onafhankelijk en objectief. Zo weet je zeker dat je altijd goed zit.

Start met besparen

Wat er wordt geschreven over Roos

Start met besparen

Veel gestelde vragen

Wie zit er achter Roos?

Wij zijn Richard, Joost, Mark, Arne, Olaf, Barbara en Michiel en helpen jou met het grip houden over je maandelijkse terugkerende uitgaven. Wist dat je voor een modaal inkomen ongeveer 50 tot 55% van jouw salaris naar maandelijks terugkerende uitgaven gaan en je daar honderden euro’s per jaar op kan besparen. Geld waar jij leuke dingen mee kunt doen. Doe jij ook mee?

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Jouw gegevens blijven jouw gegevens en delen wij niet met andere partijen. Jouw gegevens beschermen is een topprioriteit voor ons en nemen we zeer serieus. Jouw gegevens worden beschermd volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Roos voldoet aan dezelfde beveiliging als de meest geavanceerde bankdiensten (256 bits TLS encryptie). Jouw data blijft altijd van jou. Niemand anders dan jij kan erbij. Je informatie wordt niet gedeeld met derden tenzij je we ze gebruiken om jouw overstap, verlenging of opzegging te regelen met een nieuwe aanbieder.

Is Roos gratis?

Roos is gratis voor jou als gebruiker, dat is fijn. Maar, ik zie je denken, hoe verdienen jullie dan je boterham? Wij ontvangen een vergoeding als je overstapt naar een andere aanbieder of je contract verlengt. Dat is soms een eenmalige vergoeding, soms een doorlopende kleine vergoeding. De vergoeding is gelijk voor alle aanbieders van bijvoorbeeld energie of nieuwe mobiele contract. De vergoeding heeft natuurlijk geen invloed op ons advies welk product het beste bij jou past.

Welke gegevens hebben jullie van mij nodig zodat jullie mij kunnen helpen?

Om een volledig overzicht te maken van je maandelijkse terugkerende uitgaven hebben wij de gegevens van je abonnementen en contracten nodig, denk hierbij aan het je aanbieder, jouw maandelijkse uitgaven maar ook je verbruik of bijvoorbeeld het kenteken van je auto of mobiele nummer. Hiermee kunnen we een zo goed mogelijk advies op maat geven. Wil je snel je eerste overzicht maken van maandelijkse terugkerende uitgaven? Loop dan door je uitgaven via de bankapp en bekijk je uitgaven.

Hoe bepalen jullie het beste aanbod voor mijn situatie?

Op basis van jouw overzicht van uitgaven kijken we naar jouw situatie, voorkeuren en ervaringen met je huidige aanbieder. Op basis daarvan vergelijken we het totale aanbod voor dat aanbod op de markt om voor jou het beste aanbod te vinden. Wij houden dus rekening met de prijs, maar ook met jouw situatie, voorkeuren en de ervaringen van andere consumenten met die aanbieder.

Hoe vaak neemt Roos contact met mij op?

Met Roos proberen we mens en een slimme digitale assistent met elkaar te laten samenwerken. Wij nemen indien nodig na aanmelding even contact met jou op en als een abonnement of contract afloopt zodat jij je opzegtermijn niet mist. Ga je bijvoorbeeld samenwonen, komt er gezinsuitbreiding of is er een andere wijziging dan helpen wij je uiteraard graag om je uitgaven op orde te houden.

Is Roos onafhankelijk?

Roos is onafhankelijk en objectief. Voor ons is het belangrijk dat jij goed zit, daarin past alleen duidelijk objectief advies. Roos heeft geen banden met de aanbieders, behalve dat wij ze uitdagen om met de beste deal voor jou te komen.

Kan ik contact opnemen met Roos als ik vragen of opmerkingen heb?

Wij zijn altijd bereikbaar op [email protected], je kan ons ook een appje sturen op 06 82598646 of ons bellen op 06 82598646.

Kan ik Roos stoppen?

Dat zouden wij jammer vinden, maar dat kan op elk moment. Wil je niet meer gebruik maken van Roos dan kan je dat altijd aangeven in de app. Op jouw verzoek verwijderen je jouw account en data.

Recent uit het leven van Roos

Slimme tips om te besparen en een financiële buffer te creëren

Verdien je een modaal salaris en wil je elke maand toch wat geld over houden? Dat is nog best lastig. Roos zet een aantal tips op een rij zodat je meer geld kan overhouden aan het einde van…

Lees hier slimme tips om te besparen en een financiële buffer te creëren

Energierekening loopt op in 2021

Wil je je energierekening verlagen, dat moet je snel in actie komen. Wie nu een nieuwe energiecontract afsluit krijgt te maken met hogere tarieven dan een half jaar geleden. Deze tarieven blijven ook stijgen. Hoe zit dat en…

Lees hier energierekening loopt op in 2021

Prijsverhoging internetabonnementen KPN, Ziggo en XS4ALL, stap over

Het begint een bijna jaarlijkse traditie te worden. Grote internetproviders die per 1 juli hun abonnementsprijzen aanpassen. Dit jaar zijn dat KPN, Ziggo en XS4ALL. Jaarlijkse zullen de kosten van deze abonnementen gemiddeld met bijna 20 euro stijgen.…

Lees hier prijsverhoging internetabonnementen kpn, ziggo en xs4all, stap over