Disclaimer Roos

Roos is verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze website. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de site. Door het gebruik van de site accepteer je de disclaimer.

Roos biedt consumenten en zakelijke gebruikers de mogelijkheid om contractwekkers aan te maken, producten te vergelijken en overeenkomsten met aanbieders af te sluiten. Dit doen we zo veel mogelijk op maat en naar ons beste vermogen, op basis van de meest actuele beschikbare informatie. Deze informatie is zorgvuldig samengesteld. Toch kunnen we geen garanties geven over de juistheid van de geboden informatie en adviezen. Snelle ontwikkelingen of prijswijzigingen kunnen ertoe leiden dat informatie verouderd, niet correct of onvolledig is.

Bovendien worden sommige product- en prijsgegevens onderhouden door derden. Acties van gebruikers op basis van onze informatie en adviezen komen dan ook voor eigen risico, rekening en verantwoordelijkheid. Bezoekers die beslissingen nemen op basis van kennelijke onjuistheden zijn zelf aansprakelijk voor eventuele schade, verliezen of andere gevolgen.

Kom je op Roos onjuiste informatie of een foutje tegen? Laat het ons weten via [email protected].

Meer informatie over privacy, cookies en gebruikersvoorwaarden.