Heb je een vraag?

Is er iets niet helemaal duidelijk of wil je graag meer weten over Roos? Dan zit je hier goed. Hieronder hebben we de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Is je vraag nog steeds niet beantwoord of staat hij er niet tussen? Dan helpen we je graag verder via de e-mail, stuur je vraag op naar [email protected]. Wij antwoorden binnen 1 werkdag.

Over Roos

Wie is Roos?

Hallo, wij zijn Michiel, Richard, Joost, Mark, Olaf en Barbara. Wij bouwen aan Roos, de slimme assistent voor je persoonlijke financiën. Roos helpt je grip te houden op je terugkerende maandelijkse uitgaven zodat jij dat niet hoeft te doen.

Eén veilige plek voor al je contracten en abonnementen. Roos stuurt je een seintje als je in actie moet komen en het beter kan. Kan het beter, dan regelt Roos ’t voor je.

Zo heb je zekerheid dat je altijd goed zit. Geld én tijd besparen, zonder gedoe.

Wat is de missie van Roos?

Iedereen heeft maandelijkse terugkerende uitgaven. Wij willen zorgen dat jij grip hebt op die uitgaven en de zekerheid dat je altijd goed zit. Geld én tijd besparen, zonder gedoe. Jij besteed het toch ook liever aan leuke dingen?

Hoe werkt Roos?

Wat kan ik met Roos?

Op Roos kan je een veilige plek maken voor al je contracten en abonnementen. Roos stuurt je een seintje als je in actie moet komen als een contract afloopt en je kan besparen of het beter kan.

Kan het beter, dan regelt Roos ’t voor je.

Zo heb je zekerheid dat je altijd goed zit. Geld én tijd besparen, zonder gedoe.

Wie kan Roos gebruiken?

Roos is voor alle Nederlanders. Wil je grip houden op je terugkerende maandelijkse uitgaven? Maak dan snel een overzicht aan van al je contracten en abonnementen met Roos

Zo heb je zekerheid dat je altijd goed zit. Geld én tijd besparen, zonder gedoe.

Hoe kan ik Roos gebruiken?

Maak eerst een lijstje van welke contracten en abonnementen je hebt lopen, en vul deze in binnen Roos.

Ik geef je graag een eerste tip, check even je bankrekening wat er maandelijks wordt afgeschreven en door wie. Loop eens door je email of post van de afgelopen maand en bedenk of deze maandelijks bedragen bij je bankrekening afschrijven.

Ga dan naar Roos en maak je eerste lijst aan.

Hoe gaan jullie om met mijn data?

Jouw gegevens blijven jouw gegevens. Wil je stoppen met Roos dan zullen wij jouw persoonlijke gegevens direct verwijderen.

Roos is opgezet met ‘privacy-by-design’ in gedachten. Dat betekent dat we technisch alle nieuwe wetgeving van de AVG hebben verwerkt in hoe Roos werkt.

Belangrijk om te weten, wij hebben geen toegang tot je gegevens. Iedere gebruiker heeft een eigen database, zo voorkomen we dat er ooit iemand bij de totale data kan komen. De zekerheid van Roos.

Jouw account

Ik heb geen wachtwoord van Roos, klopt dat?

JA! Roos werkt zonder wachtwoord. Wij sturen je elke keer een link om in te loggen. Deze link moet binnen 24 uur gebruikt worden en is maar één keer te gebruiken.

Dat scheelt je een wachtwoord onthouden en zorgt ervoor dat je altijd en overal kan inloggen.

Ik heb geen inlog link ontvangen, wat nu?

Het kan zijn dat de e-mail die we naar je gestuurd hebben in de SPAM-map van je e-mail is beland. Mocht je daar de e-mail ook niet vinden, neem dan even contact met ons op via [email protected].

Kan ik het e-mailadres waarmee ik inlog wijzigen?

Dat kan! Neem contact op met [email protected] en wij helpen je erbij.

Ik wil mijn persoonlijke gegevens bijwerken, kan dat?

Dat kan zeker! Ga naar je account binnen Roos en klik op account. Je kan dan alle gegevens zelf aanpassen.

Hoe verwijder ik mijn account?

Dat kan binnen Roos zelf. Wij verwijderen je persoonsgegevens binnen 30 dagen nadat we je verzoek in behandeling hebben genomen. Je ontvangt van ons een bevestiging is dat is gebeurd.

Suggesties en klachten

Heb je een suggestie of klacht?

We horen uiteraard graag van je en proberen je te helpen. Neem contact met ons op via [email protected].