Wist jij dat?

44% consumenten betalen voor abonnementen waarvan ze niet meer weten dat ze lopen (Nibud, 2019).

77% consumenten bewaart contracten en facturen op verschillende plekken zoals op papier, mailbox of mijn-omgevingen.. en missen overzicht (Nibud, 2019).

Abonnementen

Het aantal abonnementen per huishouden groeit continu. Onze 25-minners hebben er gemiddeld zestien lopen, blijkt uit Nibud-onderzoek, en 25-plussers meestal een stuk of tien (Nibud, 2019).

9 van de 10 Nederlanders onderschatten het aantal abonnementen wat ze hebben. De helft van de huishoudens heeft zelfs geen idee hoeveel ze maandelijks aan abonnementen kwijt zijn (Nibud, 2019).

“Een kwart vindt opzeggen gedoe en drie op de tien mensen zitten langer aan een abonnement vast dan ze zouden willen (Nibud 2019).”

Meer geld overhouden voor de echt leuke dingen in het leven?

Ik ben Roos, de slimme financiële assistent voor consumenten. Roos optimaliseert de maandelijkse terugkerende uitgaven en geeft financiële ademruimte om geld over te houden voor de echt leuke dingen in het leven. 🏝 🛍 🎉

Denk bij je maandelijks terugkerende uitgaven aan stroom en gas, je mobiele abonnement, autoverzekering en andere verzekeringen, internet en televisie maar ook je sportschool, kranten of tijdschriften abonnement en Spotify of Netflix.

Een gemiddeld Nederlands huishouden heeft zo’n 18 abonnementen en contracten. Een jong gezin kan jaarlijks gemiddeld zo’n € 1600 tot € 2500 besparen, een ouder stel heeft de mogelijkheid jaarlijks gemiddeld zo’n € 1400 tot € 2100 besparen. Zo zijn wij op onze missie om heel Nederland ruim € 1 miljard euro te besparen.

Roos is één veilige plek voor al je contracten en abonnementen. Moet je in actie komen, kan je besparen of kan het beter, dan stuurt Roos je een seintje. Kan het beter, dan regelt Roos ’t voor je.

Met Roos heb je zekerheid dat je altijd goed zit. Geld én tijd besparen, zonder gedoe.

Wat zeggen mensen over Roos

“Vaste lasten zijn zulke onzichtbare kosten. Ik vergeet wel eens om die flink onder handen te nemen”
Maria
“Ik ben wel gevoelig voor besparen. Ook handig dat je bij Roos al je contracten in één overzicht hebt”
Lars
“Ik besteed mijn tijd liever aan mijn hobby’s dan aan vervelende uitzoekkarweitjes”
Henk-Jan
“Ik wil best overstappen, maar ik wil er geen moeite voor doen”
Rutger