Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een zorgverzekering voor 2021? Roos heeft alle zorgverzekeringen, vergoedingen en kosten bij elkaar gezet zodat je snel kan vergelijken.

Vergelijken zorgverzekering

De premies van de zorgverzekeringen gaan voor 2021 met gemiddeld € 59 omhoog. Gemiddeld is de nieuwe premie dit jaar € 124,71 euro per maand, dat is hoger dan € 119,60 in 2020. Tussen de goedkoopste en duurste basiszorgverzekering in 2021 zit een verschil van € 504. Er valt dus echt iets te kiezen. Bekijk alle wijzigingen voor de zorgverzekering 2021.

Goedkoopste zorgverzekering

Wat de voordeligste zorgverzekering is voor jou hangt af van je situatie en verwachte gebruik komend jaar. De beste manier is om de zorgverzekeringen te vergelijken op alle prijzen, voorwaarden en eventuele additionele dekkingen.

Lees verder over hoe jij de goedkoopste zorgverzekering voor jouw situatie kiest.

Overstappen zorgverzekering

Overstappen van zorgverzekering is eenvoudig. Je ontvangt van je huidige zorgverzekeraar uiterlijk op 12 november 2020 een aanbod. Wil je weten of je bij deze zorgverzekering nog wel goed zit. Vergelijk dan alle zorgverzekeringen. Kies de zorgverzekering die het beste past bij jouw situatie in 2021 en stap over. Doet dit voor 31 december 2020 en de overstap wordt automatisch geregeld. Wil je nog even nadenken dan kan je voor 31 december 2020 je huidige zorgverzekering zelf opzeggen en nog tot uiterlijk eind januari 2021 een zorgverzekering kiezen.

Vergelijk nu zelf je zorgverzekering