Dienstenwijzer Roos

Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht je voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te geven.

Hello Labs BV
Herengracht 504
1017 CB Amsterdam
www.halloroos.nl

Verzekeringen

Email: [email protected]
KvK Amsterdam: 60964030

Registratie AFM

Roos (Hello Labs BV) werkt samen met InsuranceMe.nl voor het leveren van verzekeringsdiensten. InsuranceMe.nl is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder nummer 12042573.

insuranceMe.nl
Van Nelleweg 1
Postbus 13326
3004 HH Rotterdam
010-8200388
[email protected]
KvK: 57298149
AFM: 12042573

Aard van dienstverlening

Ons kantoor heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in:

Schadeverzekeringen

Voor advies kun je rechtstreeks contact met ons opnemen.

Twijfel je over dekking, voorwaarden of iets anders, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die je ondervindt door de door jou gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

Adviesvrij

Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om je te adviseren te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of verzekeraars.

Klachten

Als je niet tevreden bent over Roos, kun je een klacht indienen door het formulier op onze website in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. je ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Als je niet tevreden bent over de manier waarop je klacht is opgelost of als je klacht nog steeds niet is opgelost, dan kun je voor schadeverzekeringen contact opnemen met:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag

Neem voor zorgverzekeringen contact op met Stichting Klachten en Geschillen Zorgverzekeringen (SKGZ), Postbus 291, 3700 AG in Zeist. Je kunt ook bellen met 030-698 83 60 of een e-mail sturen naar [email protected].

Geen zeggenschap

Wij zijn een volledig zelfstandige onderneming. Geen enkele bank, verzekeraar of andere aanbieder van financiële producten heeft stemrechten of een aandeel in ons kapitaal.

Selectie van aanbieders

Roos streeft ernaar om een zo volledig mogelijke vergelijking aan te bieden. Wij hebben op dit moment niet met alle aanbieders een samenwerking. Aanbieders waar wij wel de tarieven van ontvangen maar geen directe samenwerking mee hebben, worden wel meegenomen in de vergelijking.

Wijze van beloning

Voor elk product dat wordt afgesloten, ontvangt Roos een doorlopende of eenmalige provisie van de aanbieder. De precieze hoogte van de vergoeding kan verschillen per product en per aanbieder.