Het team achter Roos

  • Michiel Alkemade

   Product/business (founder)

   Michiel houdt van ondernemen. Cijfers, financiën en businessplannen: daar wordt hij blij van. Niemand weet waar hij al zijn energie vandaan haalt – hij drinkt niet eens koffie – maar moeiteloos houdt hij alle ballen in de lucht. Gewapend met een tas vol Tony Chocolonely-repen en zijn eeuwige glimlach voert Michiel zijn sterke ideeën uit.

  • Joost Wolzak

   Product en UX

   Joost droomt van een frictieloze Roos. Een assistent die je moeiteloos helpt om je financiën op orde te krijgen. Joost woonde een tijdje in het buitenland en bouwde zijn eerste Roos zelf in Google Sheets om zijn uitgaven bij te houden.

  • Mark Haaksman

   Partnerships

   Mark schittert als hij partnerships kan opzetten die waarde de gebruikers en partners creeert. Een geboren verbinder, met een scherp commercieel inzicht en visie.

  • Olaf van Noort

   Verzekeringen

   Olaf heeft meer dan 24 jaren ervaring in de verzekeringsmarkt. Zowel aan tafel met klanten, tegelijk ook ervaren verzekeringsman via zijn bedrijf InsuranceMe. Olaf zorgt dat de gebruikers van Roos de beste deal krijgen voor hun verzekeringen.

  • Barbara Bastiaansen

   Blije klanten

   Barbara zorgt ervoor dat als je vragen hebt, of iets wil weten zij het voor je oplost. Barbara is op en top Brabantse en zorgt altijd met charme dat jij goed zit.

Daarnaast werken wij met veel partners en leveranciers in de markt samen om onze diensten binnen de energie, verzekeringen en telecom markt te kunnen aanbieden.

Wil jij Nederland ook elke dag financieel een beetje slimmer maken?

Teamwork zorgt dat we winnen, daarvan zijn we overtuigd. Wil jij hier een bijdrage aan leveren, check dan onze vacatures of stuur ons een bericht.

Check de vacaturepagina!