Roos logo

Het team achter Roos

Michiel Alkemade

Product/business (founder)\ Michiel houdt van ondernemen. Cijfers, financiën en businessplannen: daar wordt hij blij van. Niemand weet waar hij al zijn energie vandaan haalt – hij drinkt niet eens koffie – maar moeiteloos houdt hij alle ballen in de lucht. Gewapend met een tas vol Tony Chocolonely-repen en zijn eeuwige glimlach voert Michiel zijn sterke ideeën uit.

Richard van Zon

Tech lead (founder)\ Richard is onze development lead. Hij zorg dat Roos slim en intuitief je helpt om snel je contracten overzichtelijk bij elkaar te krijgen direct op je mobiel of computer. Richard is zeker gedreven en de man van Javascript, microservices architectuur en groot fan van Kubernetes.

Joost Wolzak

Product en UX\ Joost droomt van een frictieloze Roos. Een assistent die je moeiteloos helpt om je financiën op orde te krijgen. Joost woonde een tijdje in het buitenland en bouwde zijn eerste Roos zelf in Google Sheets om zijn uitgaven bij te houden.

Mark Haaksman

Partnerships\ Mark schittert als hij partnerships kan opzetten die waarde de gebruikers en partners creeert. Een geboren verbinder, met een scherp commercieel inzicht en visie.

Olaf van Noort

Verzekeringen\ Olaf heeft meer dan 24 jaren ervaring in de verzekeringsmarkt. Zowel aan tafel met klanten, tegelijk ook ervaren verzekeringsman via zijn bedrijf InsuranceMe. Olaf zorgt dat de gebruikers van Roos de beste deal krijgen voor hun verzekeringen.

Barbara Bastiaansen

Blije klanten\ Barbara zorgt ervoor dat als je vragen hebt, of iets wil weten zij het voor je oplost. Barbara is op en top Brabantse en zorgt altijd met charme dat jij goed zit.

Daarnaast werken wij met veel partners en leveranciers in de markt samen om onze diensten binnen de energie, verzekeringen en telecom markt te kunnen aanbieden.

Wil jij Nederland ook elke dag financieel een beetje slimmer maken?

Team work zorgt dat we winnen, daarvan zijn we overtuigd. Wil jij hier een bijdrage aan leveren, check dan onze vacatures of stuur ons een bericht.

Check de vacaturepagina!