De 10 beloftes van Roos

Roos houdt van eerlijkheid, transparantie en onafhankelijkheid. Daarom maakt ze jou plechtig de volgende tien beloftes. Met Roos weet je zeker dat je goed zit.

1. Roos wekt je op tijd

Maak je contracten met einddatum aan op Roos. Je ontvangt dan ruim voor het aflopen van je contract een seintje van ons. Wij checken of je in actie moet komen, kan besparen of er een beter contract voor je is en sturen je dan een seintje. Heb je een keuze gemaakt? Dan regelt Roos ’t voor je. Met die zekerheid kan jij nu relaxen.

2. Vergelijkingssites zijn verleden tijd

Een aanbieding vinden die perfect matcht bij jouw situatie is tijdrovend en, nou ja, vervelend.

Roos bespaart je tijd! Ze neemt het vergelijken van je over. Geef je voorkeuren aan haar door en zij gaat voor jou op zoek naar een betere deal. Roos houdt het graag overzichtelijk en presenteert je daarom alleen de drie beste deals, direct in je mailbox.

3. Roos geeft objectief en eerlijk advies

Roos streeft ernaar jou de allerbeste deal te bezorgen. Is overstappen niet voordeliger? Dan is ze daar eerlijk over.

4. Roos is 100% onafhankelijk

Roos werkt met alle aanbieders samen en krijgt van elk van hen precies dezelfde vergoeding. Dat maakt haar advies 100% onafhankelijk: jouw belang staat voorop, niet dat van de aanbieder.

5. Roos maakt overstappen en verlengen zo makkelijk mogelijk

Onlangs riep ACM (Autoriteit Consument en Markt) consumenten op om over te stappen. Dat is namelijk goed voor je portemonnee. Daarom maakt Roos overstappen voor jou zo simpel mogelijk: alles wordt voor je geregeld! Ook je contract verlengen kan bij Roos zonder zorgen.

6. Je kan al gauw honderden euro’s per jaar besparen

Je krijgt alleen de beste aanbiedingen in de markt. De ACM (Autoriteit Consument en Markt) en de AFM (Autoriteit Financiële Markten) hebben berekend dat je tot € 400 op je energiecontract, tot € 200 op je mobiele abonnement, tot € 200 op je internetabonnement en nog eens tot € 20 op je autoverzekering kan besparen. Op basis van alle contracten kan dit voor een gemiddeld huishouden oplopen tot wel € 1600 per jaar.

7. Al je contracten overzichtelijk op één plek

Bekijk in één oogopslag al je lopende contracten met einddata en mogelijke besparingen. Al je gegevens staan beveiligd en overzichtelijk op één centrale plek online. Zo kun je er makkelijk 24/7 bij. Met Roos word je in de toekomst papierloos!

8. Je gegevens achter slot en grendel

Niks is belangrijker dan de veiligheid van jouw gegevens. Zodra je gebruik maakt van Halloroos.nl, gaat al het verkeer via een beveiligde verbinding. Je gegevens worden versleuteld opgeslagen. Die informatie is daardoor onleesbaar voor indringers en medewerkers van Roos.

9. Roos is altijd bereikbaar voor jou

Heb je vragen over de beste deal, je overstap of iets anders? Roos is voor jou altijd bereikbaar op [email protected].

10. Afmelden bij Roos kan altijd

Mocht je geen prijs meer stellen op de service van Roos, dan kan je dit in één muisklik aangeven. Wil je stoppen met Roos, dan kan je zelf je account verwijderen. Wij zullen dan ook al je persoonlijke data direct verwijderen.