Deze vacature is niet meer actief. Kijk hier voor de actuele vacatures van Roos.

 

Roos is op zoek naar een full stack Ruby on Rails developer (voor minimaal 32 uur per week), op ons kantoor aan de Herengracht in Amsterdam.

Roos (www.halloroos.nl) is jouw persoonlijke assistent die je helpt orde te scheppen in je contractenchaos. Ze streeft ernaar je vaste lasten – zoals je energierekening, verzekeringen en mobiele abonnement – drastisch te verlagen. Dat doet ze door je de drie beste overstapdeals voor te schotelen en je een persoonlijk advies te geven, meteen in je mailbox en persoonlijke omgeving op de site. Roos is geen vergelijkingssite, maar een slimme tool die je tijd en geld bespaart.

Roos is opgestart in 2014 door een klein team met jaren ervaring in de overstapmarkt. Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Amsterdam. Te midden van vele andere start-ups en hackers in het grachtenpand van Hackers & Founders. Roos biedt een inspirerende en gedreven omgeving, heerlijke koffie van Lot Sixtyone en een prachtige groene kantoortuin.

WAT ROOS VAN JOU VERWACHT

JOUW TALENTEN

ALS PERSOON BEN JIJ

WAT KAN ROOS JOU BIEDEN

INTERESSE?

Klinkt Roos je als muziek in de oren? Wij maken graag kennis met jou. Aarzel niet om je motivatie, cv en bijvoorbeeld je Github of Stackoverflow mee te sturen zodat we een indruk krijgen van je werk.

Stuur je sollicitatie naar [email protected] Heb je vragen, dan kan je die ook naar hetzelfde e-mailadres opsturen.

team-roos-201411