De zekerheden van Roos

Wij zijn Richard, Arne, Olaf, Barbara, Joost, Mark en Michiel en maken Roos. Roos is een slimme assistent voor je persoonlijke financiën die je helpt om geld over te houden voor echte leuke dingen in het leven.

Dit doet Roos voor je

Wij geven inzicht in je maandelijkse terugkerende uitgaven. Roos stuurt je slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Heb je een keuze gemaakt, dan regelt Roos het voor je. Zonder omkijken en moeite, zeker weten dat je geen geld laat liggen voor het aanvullen van je reserves of leuke dingen.

Zo werkt Roos

Om je goed te kunnen helpen willen wij graag weten welke maandelijkse terugkerende uitgaven je hebt maar stellen we je ook wat vragen over je situatie en vooral voorkeuren. Hiermee kunnen we je een persoonlijk en op maat advies geven over wat het beste bij jou past. Dat bespaart je tijd en geld.

Wij begrijpen dat jouw informatie privé is. De informatie die je ons geeft wordt gebruikt voor:

  • Het maken van een overzicht van je terugkerende maandelijkse uitgaven
  • Je helpen om alle informatie op één plek te bewaren
  • Je een seintje te sturen als je in actie moet komen
  • Je een aanbod gericht op jouw situatie en voorkeuren te bieden
  • Wil je overstappen, verlengen of opzeggen, dan regelen wij dat met je huidige en nieuwe aanbieder. Met hen moeten we dan informatie die nodig is voor een aanvraag delen.

Jouw informatie wordt niet gedeeld met derden zonder jouw toestemming.

De zekerheden van Roos

Onafhankelijk en objectief

Roos is onafhankelijk en objectief. Voor ons is het belangrijk dat jij goed zit, daarin past alleen duidelijk objectief advies. Roos heeft geen banden met de aanbieders, behalve dat wij ze uitdagen om met de beste deal voor jou te komen.

Privacy & beveiliging

Jouw gegevens worden beschermd volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Roos voldoet aan dezelfde beveiliging als de meest geavanceerde bankdiensten (256 bits TLS encryptie).

Jouw data, blijft jouw data

Jouw data blijft altijd van jou. Niemand anders dan jij kan erbij. Je informatie wordt niet gedeeld met derden. Stoppen met Roos? Download je data en wij verwijderen alle data.