Energie
1 min leestijd

De ‘30 Dagen Meer Geld Overhouden’ challenge van ING

De nieuwe ‘30 dagen Meer Geld Overhouden’ challenge van ING moet mensen helpen om aan de eind van de maand meer geld over te houden. Deze challenge past in het thema van de nieuwe campagne ‘Financieel fit’. ING wil hiermee aansluiten bij het dagelijks leven van de klanten van deze bank en op een herkenbare en positieve manier duidelijk maken hoe zij financieel fitter kunnen worden. Roos heeft dezelfde insteek, maar biedt een service aan waar heel Nederland gebruik van kan maken en niet alleen de klanten van ING.

 

Grip op je financiën

Inzicht en overzicht is belangrijk om je geldzaken op orde te krijgen, stelt ING. Ook Roos is het hier hardnekkig mee eens. Door je uitgaven eens goed onder de loep te nemen, zie je pas echt hoeveel je kunt besparen. Met de 30 dagen challenge daagt ING zijn klanten uit om via een app een maand dagelijks te letten op hun uitgaven. Met tips en een bespaarscan, krijgen klanten advies waar ze op kunnen besparen.
Roos pakt het anders aan. Door contractwekkers te zetten ben je altijd op tijd met overstappen. Het hele jaar door, heb je bij Roos je vaste lasten onder controle. Bovendien rekent Roos uit hoeveel je kunt besparen op deze contracten. Ze geeft je direct 3 betere deals op het moment van overstappen. Zo bespaar je tijd en geld!

Minder betalen voor je auto, energie, TV & internet of mobiel?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden en bespaar honderden euro's per jaar!

Start met besparenHet kost je slechts 2 minuten!

30 dagen meer geld overhouden? 365 dagen!

Middagen geldzaken op orde brengen is voor velen niet de meest favoriete bezigheid. Daarom zijn handige websites die dit uit handen nemen voor veel mensen een uitkomst. ING vertelt consumenten wat ze kunnen doen om inzicht te krijgen in hun uitgaven. De bank daagt zijn klanten uit om dertig dagen actief in hun eigen kostenpost te grutten. Roos gaat deze uitdaging ook aan met haar klanten, maar dan 365 dagen lang. En in dit verhaal is Roos het die de uitdaging aan gaat om de kosten naar beneden te brengen. Laat jij Roos jouw kosten naar beneden brengen?
Ga de uitdaging aan met Roos!

Wekelijks bespaartips via de mail?

Roos schrijft over alles wat te maken heeft met energie, verzekeringen, mobiel en meer! De beste bespaartips en handige checklists direct in je mailbox ontvangen?

  Afmelden kan altijd! We verwerken je gegevens volgens ons Privacybeleid.

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel