Slimme tips
3 min leestijd

Weten hoe jij meer geld kan besparen per maand? Dat doe je zo 

Wil jij per maand meer geld besparen alleen weet jij niet hoe je moet starten? Roos helpt jou hierbij en zorgt ervoor dat jij maandelijks meer geld overhoudt voor de echt leuke dingen. Lees het artikel verder voor de tips.

De maandelijkse rekening is voor iedereen verschillend. De één heeft een hogere rekening en de andere en is ook bewuster bezig met wat er wordt uitgegeven. Ben jij benieuwd hoe je maandelijks geld kan besparen? Dan ben jij bij het juiste artikel. Hier lees jij alles over hoe jij per maand geld kan besparen.

Energieverbruik verminderen is een makkelijke optie

Heb jij een hoge energierekening? Dan is het eens goed om te kijken hoe je deze per maand kan verlagen. Dit kan namelijk op verschillende manieren. De eerste manier is om te kijken naar jouw eigen verbruik. Zet jij vaak de verwarring aan of neem jij elke dag een lange warme douche? Dan is het goed om hierop te verminderen. Trek een trui aan of koop een paar dekentjes zodat jij in de winter niet meer in de kou hoeft te zitten. Ook kan je per dag minder lang douchen. Vijf minuten maximaal is meer dan genoeg. Een andere optie om te verlagen per maand is door over te stappen naar een andere leverancier. Ook hebben zij tijdens het overstappen vaak handige deals. Zo hou jij aan het einde van de maand meer geld over.

Bespaar geld per maand door te letten op de televisiediensten

Op de maandelijkse kosten voor de televisie kan ook een hoop bespaard worden. Ook dit kan op verschillende soorten manieren. Heb jij een abonnement lopen bij Ziggo, maar kijk jij eigenlijk helemaal niet veel televisie? Probeer dit abonnement dan te verlagen. Ga in gesprek met Ziggo en kijk welke deal je kan sluiten om op de beste manier mogelijk te verlagen. Een andere manier is door te kijken welke streamingdiensten je gebruikt. Als je Videoland niet gebruikt, kan je dit net zo goed opzeggen. Zo bespaar jij aan het einde van de maand meer geld. Je kan ook binnen je vriendengroep accounts uitwisselen om niet voor alle streamingdiensten te hoeven betalen.

Minder betalen voor je auto, energie, TV & internet of mobiel?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden en bespaar honderden euro's per jaar!

Start met besparenHet kost je slechts 2 minuten!

Verlaag de maandelijkse kosten voor telefoon kosten te verlagen

Iedereen heeft tegenwoordig wel een telefoon met een abonnement. Veel mensen kiezen er ook voor om een abonnement met toestel aan te schaffen. Per maand kunnen de kosten hiervan erg oplopen als je niet tussendoor het toestel afbetaald. Op het moment dat je mag verlengen is het ook goed om na te denken of je echt een nieuw toestel nodig hebt. Als dit niet het geval is, kan je beter op een sim-only verlengen. Zou hou jij als telefoongebruik per maand een stuk meer geld over met een telefoon die het nog goed doet. Wil je nou toch verlengen met een nieuw toestel? Ga dan in gesprek met de provider om te kijken welke deal je kan sluiten. Zo hou jij aan het einde van de maand meer geld over en bespaar je makkelijk.

Muziekdiensten verlagen om per maand te besparen

Tegenwoordig zijn er ook genoeg abonnementen op muziekdiensten. Denk bijvoorbeeld aan Spotify of Apple Music. Je betaalt vaak om te luisteren zonder reclame of enige vorm van storing. Toch is het ook hier goed om na te denken of je dit daadwerkelijk nodig hebt. Spotify en Soundcloud kan je namelijk gratis ook gebruiken. Een ander goed alternatief is YouTube. Ook hier staan de meeste liedjes. Het enige nadeel is dat je vaak vooraf een reclame hebt maar daarnaast kan je alles luisteren. Zo bespaar jij makkelijk geld en kan je ook alle muziek luisteren die jij normaal ook zal luisteren.

Roos helpt jou om maandelijks geld te besparen

Geen inzicht in jouw maandelijkse kosten en je wilt graag besparen? Roos helpt jou hier graag mee verder. Wij helpen je overzicht te creëren in jouw maandelijkse uitgaven. Ook sturen wij je handige seintjes op het moment dat je slimmer kan uitgeven of wanneer een abonnement komt te verlopen. Zo hou je aan het einde van de maand meer over en kan je dit besteden aan leuke dingen. Geïnteresseerd in onze hulp of heb je een vraag? Neem een kijkje op onze website en start met besparen!

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel