Tips
1 min leestijd

Nooit meer je autoruit ijsvrij krabben met deze handig truc

Het is weer die tijd van het jaar. Je wordt wakker in de ochtend, het is nog donker, koud buiten en je auto is helemaal ingevroren. Roos zocht uit hoe je zonder krabben snel de autoruit schoon kan maken zodat je snel op weg kan.

Het is heel simpel. Je moet alleen even weten wat je over je ruit heen moet kieperen.

Autoruit ijsvrij maken in een handomdraai

Zeker nu de echte winter voor onze deur staat en het de komende tijd weleens flink kan gaan vriezen, is dit een handige oplossing om te onthouden. Een mengeling van water (⅓) en pure alcohol (of Isopropyl) (⅔) is perfect om je autoruit te laten ontdooien. Het komt namelijk doordat pure alcohol pas bevriest als het flink onder 0 is.

Zo is je ijskrabber of het laten loeien van de verwarming op de hoogte stand helemaal niet meer nodig. Met deze tip is het ijs op je autoruit binnen een paar seconden als sneeuw voor de zon verdwenen en kan je snel op weg. Wel zo fijn in de ochtend.

Bron: Metro

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel