Tips
1 min leestijd

Batterij van je telefoon snel leeg? Roos heeft een slimme tip

logo dagen color

€ 1.000 in 14 dagen verdienen?

Wil je geld besparen op je maandelijkse uitgaven en meer tijd en geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Meld je dan aan voor onze e-mailreeks ‘in 14 dagen minder geld uitgeven’. Doe je mee?

Ja, ik wil meer wetenJe ontvangt elke dag een leuke én makkelijke bespaartip in je e-mail!

 

Maar welke app is dan toch de boosdoener? Terechte vraag. Roos houdt je niet langer in spanning: het is de Facebook app.

Ah nee, niet die!

Tsja. Roos had ook liever een andere app gezien. Want ze blijf graag op de hoogte waar haar vriendinnen uit eten gaan of oud collega’s doen in het weekend. Er is wel een oplossing. Gebruik voor het uitwisselen van berichten de Facebook Messenger app op je telefoon en gebruik je browser om lekker te scrollen op Facebook.

Zelf batterijverbruik zelf controleren

Wil je zelf controleren welke app jouw batterij het meest verbruikt? Op je iPhone met iOS 9 ga je naar Instellingen, ga naar Batterij en kijk bij het batterijgebruik hoe hoog Facebook in deze lijst staat. Tik op de naam om te zien hoeveel minuten de app op de achtergrond bezig is geweest.

Bron: Flair.be

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel