Verzekeringen
1 min leestijd

Rapper Sticks rapt over verzekeringen en vooral ASR

Op 14 juni jl. was op alle radiozenders tussen 17.00 en 18.00 uur een rappende Sticks (vroeger van Opgezwolle, meer recent DazzledSticks) te horen met zijn bedenkingen over verzekeringen. Roos hoorde het ook, wat een rare combinatie of toch niet. Het bleek een commercial van verzekeraar ASR.

Sticks in vertelt in twee minuten ‘Dat vind ik’

Het blijkt dat het gaat om een commercial van verzekeraar ASR, die daarvoor alle blokken van de Nederlandse radiozenders ‘bezette’ om 17.00 en 18.00 uur met het twee minuten durend ‘Dat vind ik’.

Sticks zegt in zijn rap onder meer: ‘Als je het mij vraagt, verwacht ik van een verzekeringsmaatschappij integriteit. Altijd. En een duurzaam en humaan beleid.’

Rap is commercial van verzekeraar ASR

Sticks verklaart op 3FM: ‘Ik ben benaderd met de vraag wat ik van de handelswijze van verzekeringsmaatschappijen vind. Dat heb ik op rijm gezet. Ik kan niet alleen maar over koetjes en kalfjes rappen en dit onderwerp sprak mij aan.’

Dat het een reclameschnabbel is, maakt hem niet uit. ‘Als ik mijn boodschap kwijt kan is het goed. Hopelijk hoort het verzekerings- en bankwezen het ook.’

Beluister, bekijk en download de Sticks ASR commercial

De commercial is van ASR is te downloaden op:

Wil je de commercial bekijken, dan kan dat hier:

ASR weer op de beurs

Verzekeraar ASR is sinds 10 juni 2016 weer genoteerd op de beurs. Het bedrijfs was in oktober 2008 in handen gekomen van de staat. De staat heeft er in 2008 €3,65 mrd in gestoken. De verzekeraar is met een waardering van €2,925 mrd weer naar de beurs gegaan. Overigens is nog te vroeg om te zeggen of de Staat daadwerkelijk verlies gaat maken op ASR, want bij de beursgang wordt maximaal 40% van de stukken verkocht. Als de overige 60% van de aandelen voor €27,55 worden verkocht, speelt de schatkist quitte.

Op de eerste beursdag van ASR sloot het aandeel op €20, terwijl de introductiekoers €19,50 was. Die introductieprijs ligt iets onder het midden van de eerder vrijgegeven bandbreedte voorafgaande aan de beursgang van ASR.

Foto: https://twitter.com/seraroth_

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel