Gesprekjes
1 min leestijd

“Echte verhalen vind ik interessanter dan vergelijkingssites”

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, […]

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, de ongepolijste ervaringen zonder reclametaal. Echte kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Deze week aan het woord: Ana (58) uit Amsterdam over vergelijkingssites.

Ik vind wel dat je moet shoppen en vergelijken, maar uiteindelijk kom ik altijd tot de conclusie dat ik best wel goed zit bij mijn huidige contracten. Eigenlijk ben ik best wel trouw!
Hoe ik vergelijk? Een avondje per jaar ga ik eens peilen bij mijn vrienden waar zij hun contracten hebben afgesloten en wat hun ervaringen zijn. Ik vraag liever naar de echte verhalen dan dat ik op vergelijkingswebsites afga. Je moet daarmee goed oppassen, want ze willen je natuurlijk allemaal iets verkopen. Iedereen wil dat je via hen overstapt. Ook raadpleeg ik mijn vakbond wel eens voor advies. Dan weet ik tenminste dat ik met een onafhankelijke organisatie aan het praten ben. Zij adviseren bijvoorbeeld welke aanvullende verzekeringen belangrijk zijn als je ouder wordt, zwanger bent of als je veel fysiotherapie nodig hebt.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel