Vaste lasten
2 min leestijd

Het verschil tussen Roos en vergelijkingssites

Elk jaar opnieuw verloopt je energiecontract, je mobiele abonnement of je verzekering: dat is hét moment om te checken of je nog wel goed zit bij je huidige aanbieder. Maar het uitzoeken? Je hebt vast wel betere dingen te doen! En dat is precies het verschil tussen Roos en vergelijkingssites. Roos doet het vergelijkingswerk vòòr jou.

De contractwekker versus ellenlange vergelijkingspagina’s

Roos snapt dat jij door de bomen het bos niet meer ziet door de overvloed aan resultaten op vergelijkingssites. Bij Roos vul je eenmalig je voorkeuren in voor een nieuw contract en vanaf dan schotelt ze je alleen de beste deal voor. Zo hoef je zelf niet door ellenlange pagina’s te spitten en onnodig ingewikkelde tarieven te vergelijken. Bovendien geeft Roos je deze deals precies op het moment dat je het nodig hebt: wanneer het tijd wordt om over te stappen of te verlengen.
Lees meer over de contractwekker van Roos

Vergelijkingssites trekken bepaalde aanbieders voor

Vergelijkingssites hebben vaak contracten met bepaalde leveranciers. Om die reden dwaal je als consument van de ene vergelijkingssite naar de andere en word je geconfronteerd met verschillende resultaten.

“In onze top-3 tonen wij uitsluitend polissen van verzekeraars waarmee we een samenwerkingscontract hebben”, zei directeur Edmond Hilhorst van Independer tegen de Volkskrant.

Dat verklaart waarom een polis van OHRA de top-3 van Independer aanvoert, terwijl een goedkopere verzekering van FBTO, die in haar voorwaarden ook nog eens flexibeler is, niet in die top-3 voorkomt”, zo schrijft de Volkskrant.
Roos probeert hier iets tegen te doen. Ze is 100% onafhankelijk en daar is ze best wel trots op. Om je de scherpste deals voor te schotelen werkt ze samen met de beste aanbieders in de markt. Het maakt voor Roos niet uit naar welke aanbieder je besluit over te stappen, jouw belang staat altijd voorop. Zo zal ze jou ook adviseren om een contract te verlengen en niet over te stappen, als dat voordeliger is. Haar advies is dus reclamevrij en eerlijk! Roos is trots op jou als klant en wil graag je vertrouwen verdienen.

Geen reclame en irritante banners

Roos vraagt je eenmalig je huidige situatie en voorkeuren in te vullen voor je nieuwe contract. Ze gaat namelijk aan de hand daarvan voor jou op zoek naar een betere deal. Bij Roos word je verder niet geconfronteerd met hysterische banners of advertenties die misleidend zijn. Zo had Gaslicht.com er een handje van om advertenties van Nuon bovenaan de zoekresultaten voor goedkoopste energieleveranciers te plaatsen. Zo leek het net alsof Nuon de goedkoopste was. En dat was niet zo! Hiervoor is Gaslicht onlangs op de vingers getikt door de Reclame Code Commissie.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel