Gesprekjes
1 min leestijd

“Onbeperkt internet is niet onbeperkt, gek he?”

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, […]

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, de ongepolijste ervaringen zonder reclametaal. Echte kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Deze week aan het woord: Simone (33) uit Amsterdam over onbeperkt internet.

“Vorige maand had ik even een ‘wake up call’. De wifi stond thuis per ongeluk uit en ik gebruikte dus constant mobiel internet. Ik heb een dochtertje en regelmatig geef ik haar mijn iPhone om wat filmpjes op te bekijken op YouTube. Ja, dan vliegen de MB’s je wel om de oren. Voordat ik het doorhad, kreeg ik al een sms’je van mijn provider dat ik bijna door mijn datalimiet heen was. Een vriendin had een tijdje geleden een torenhoge telefoonrekening van honderden euro’s omdat ze buiten haar onbeperkte bundel aan het internetten was. Dat klinkt wel een beetje gek toch, onbeperkt internet dat niet onbeperkt is?”

Dat is inderdaad heel tegenstrijdig. Hoe voel je je daarbij?

“Ik vind het heel misleidend.”

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel