“Onbeperkt internet is niet onbeperkt, gek he?”

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, […]

Door Roos op 10 oktober 2014 met een leestijd van 1 minuut

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, de ongepolijste ervaringen zonder reclametaal. Echte kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Deze week aan het woord: Simone (33) uit Amsterdam over onbeperkt internet.

“Vorige maand had ik even een ‘wake up call’. De wifi stond thuis per ongeluk uit en ik gebruikte dus constant mobiel internet. Ik heb een dochtertje en regelmatig geef ik haar mijn iPhone om wat filmpjes op te bekijken op YouTube. Ja, dan vliegen de MB’s je wel om de oren. Voordat ik het doorhad, kreeg ik al een sms’je van mijn provider dat ik bijna door mijn datalimiet heen was. Een vriendin had een tijdje geleden een torenhoge telefoonrekening van honderden euro’s omdat ze buiten haar onbeperkte bundel aan het internetten was. Dat klinkt wel een beetje gek toch, onbeperkt internet dat niet onbeperkt is?”

Dat is inderdaad heel tegenstrijdig. Hoe voel je je daarbij?

“Ik vind het heel misleidend.”

Benieuwd naar het vervolg? Roos houdt je op de hoogte!

Roos deelt wekelijks echte ervaringen met overstappen, energieleveranciers, mobieltjes, en nog veel meer. Door kennis te delen kunnen we namelijk van elkaar leren.
Vul je e-mailadres in en ontvang handige informatie, waar je echt wat aan hebt!