Mobiel
2 min leestijd

KPN verlaagt tarieven voor onbeperkte mobiele data

In navolging van het succes van onbeperkte mobiele data van T-Mobile en Vodafone heeft ook KPN nu een scherper aanbod geïntroduceerd voor onbeperkt mobiele data.

Onbeperkt mobiel bellen KPN goedkoper

KPN heeft twee bundels met onbeperkt bellen in prijs verlaagd. Een Sim-only met onbeperkte databundel kost nu 34 euro per maand, inclusief 150 belminuten. Wil je onbeperkt bellen, dan betaal je één euro extra (35 euro). De bundels zijn daarmee 2,50 euro goedkoper geworden dan bij de introductie in oktober 2019.

Onbeperkt mobiel bellen binnen KPN Hussel

In oktober 2019 introduceerde KPN een heel nieuwe opzet van hun abonnementen en combinatie abonnementen met de naam KPN Hussel. Voor het eerst kon bij een gecombineerd abonnementen ook een Unlimited mobiel abonnement worden toegevoegd.

Voor consumenten spelen de kortingen voor deze combinatie abonnementen met internet, TV, vast en mobiel bellen een belangrijke rol om voor KPN te kiezen.

Sinds begin december bood KPN deze onbeperkt mobiel bellen bundels ook voor mobiele bellers die hun vaste internet niet bij KPN afnemen.

Bij de bovenstaande tarieven is uitgaan van een contract van 24 maanden. Met kleine extra kosten is het ook mogelijk om een contract voor 12 maanden of maandelijks opzegbaar mogelijk.

Onbeperkt bellen bij Vodafone, T-Mobile en Tele2

Vodafone heeft zijn RED Unlimited bundel geprijsd op 40 euro per maand. T-Mobile en Tele2 zetten zich neer als voordelig alternatief tussen het aanbod van KPN en Vodafone. T-Mobile onbeperkt bellen wordt nu in combinatie met T-Mobile vast geprijs op 25 euro per maand.

Grip op je abonnementen

Amazon Prime is een abonnement. Een Nederlands huishouden heeft gemiddeld zo’n 15 abonnementen en contracten. Denk hier aan je vaste lasten zoals energie, mobiel bellen, internet, je verzekeringen maar ook je sportschool, tijdschrift of krant, Netflix en Spotify en nog veel meer. Een gemiddeld gezin bespaart jaarlijks 1500 euro.

Roos is jouw slimme financiële assistent. Roos geeft je grip op je maandelijks terugkerende uitgaven en geeft financiële ademruimte om geld over te houden voor de echt leuke dingen van het leven. Dat wil jij toch ook?

Start met besparen op je maandelijkse terugkerende uitgaven

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel