Internet tv & bellen
3 min leestijd

KPN Hussel: het nieuwe alles-in-één pakket, wat is het?

KPN Hussel is een nieuwe abonnementsvorm van KPN. Niet een bundel voor iedereen, maar zelf kiezen wat jij nodig hebt voor internet, mobiel, tv en entertainment op één plek. KPN Hussel is maandelijks aanpasbaar, bepaal zelf wat je nodig hebt en wat niet.

Wat is KPN Hussel?

KPN Hussel is een nieuwe abonnementsvorm voor telefoon-, internet- en entertainment-diensten. Naast vast en mobiel bellen zit in het pakket ook internet en tv. Daarnaast kan je tv, films, series en muziek gebruiken van streaming diensten als Spotify, Netflix, Apple TV+ en Disney+.

KPN Hussel is voor consumenten en klein zakelijke klanten en biedt de mogelijkheid om abonnementen samen te stellen op basis van zijn of haar situatie. KPN Hussel zorgt voor overzicht bij een aanbieder, flexibiliteit om maandelijks aan te passen en kortingen als je meer diensten afneemt.

Extra’s bij KPN Hussel

Bij KPN Hussel kan je je pakket iedere maand aanpassen, afhankelijk van je behoefte. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de internetsnelheid die het beste bij je situatie past, je mobiele data bundel of zelfs voor Unlimited data kiezen, Kids Sim en Tech Desk.

Kids Sim

Kids Sim is een apart abonnement voor kinderen met onbeperkt bellen en sms-en en 1 GB data. Het aanzetten van extra bundels en extra opties (zoals Spotify) is geblokkeerd. Zo weet je zeker dat je kind nooit zorgt voor extra kosten en torenhoge rekeningen. Je kan trouwens wel MB’s delen met alle KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres.

Tech Desk

De Tech Desk is een extra betaalde dienst op de normale klantenservice. Bij Tech Desk krijg je een expert aan de lijn. Hij of zij heeft een passie voor techniek, gadgets en telecom én krijgt alle tijd om jou als klant te helpen. Ook als het wat drukker is bij de klantenservice.

Korting bij KPN Hussel

Kies je voor Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 korting op je internet als je ook 1 van de volgende entertainment opties kiest: FOX Sports, Pluspakket, Netflix, Film1 of Spotify.

Daarnaast krijg je iedere maand korting op je mobiele abonnement. Hoeveel korting je krijgt, is afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Heb je 2 (of meer) mobiele abonnementen of een vaste telefoon van KPN op één adres in je Hussel? Dan bel je gratis onderling met elkaar.

Naast de nieuwe diensten biedt KPN Hussel ook MB’s delen, onderling gratis bellen en korting bij de combinatie van diensten voor mobiel en thuis.

Overstappen naar KPN Hussel

Heb je al een abonnement bij KPN? Zo stap je over naar Hussel:
Loopt jouw contract nog, dan kan je niet overstappen naar KPN Hussel. Zodra je je contract kan verlengen kan je overstappen naar KPN Hussel.

Je kan je abonnement verlengen naar KPN Hussel vanaf 3 maanden voor de verloopdatum. Voor KPN Hussel Mobiel geldt dat jouw nieuwe abonnement ingaat vanaf de startdatum van het nieuwe contract.

Je abonnement bij KPN wordt niet automatisch omgezet naar KPN Hussel. Voor Hussel Thuis kun je dit zelf doen via MijnKPN. Om over te stappen naar Hussel Mobiel kun je je abonnement verlengen.

KPN Hussel voor KPN Kleinzakelijk

KPN Hussel is ook beschikbaar binnen KPN Kleinzakelijk. Ondernemers kunnen daarmee zelf een gecombineerd aanbod samenstellen uit alle diensten van KPN passend bij de behoefte van de onderneming. KPN Hussel binnen KPN Kleinzakelijk blijft gecombineerd met de 24/7 zakelijke helpdesk, zakelijke voicemail, Toestel Vervangservice en een gratis installatie met WiFi-check zoals de kleinzakelijke ondernemer al bij KPN kan afnemen.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel