Internet tv & bellen
2 min leestijd

XS4ALL Compleet met KPN Mobiel abonnement

De nieuwste ontwikkeling bij internetproviders als KPN, Telfort en nu ook XS4ALL zijn compleet pakketten. Met een XS4ALL Compleet pakket pakket krijg je internet van XS4ALL en een mobiel abonnement van KPN en gratis extra’s.

XS4ALL Compleet gratis extra’s

Huidige XS4ALL klanten die hun vast internet van XS4ALL en KPN Mobile abonnementen willen combineren kunnen dat doen bij XS4ALL. Als de abonnementen op hetzelfde adres staan krijg je als klant de volgende extra’s.

  • Je krijgt maandelijks € 5,- korting op de KPN Mobiel abonnementen die op hetzelfde XS4ALL-adres geregistreerd staan.
  • Maandelijks gratis het Kidspakket, Pluspakket óf FOX Sports Eredivisie als je Televisie van XS4ALL hebt. Je mag maandelijks wisselen van zenderpakket.
  • Je krijgt elke maand het dubbele aantal belminuten en databundel op je KPN Mobiel abonnementen.
  • Je belt onderling gratis tussen vaste XS4ALL-telefoonnummers en KPN Mobiel nummers op hetzelfde adres.
  • Je deelt onderling MB’s met andere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres.

Je mag maandelijks kiezen uit uit 3 zenderpakketten:

Pluspakket (t.w.v. € 10,- per maand)

35 extra zenders. Meer muziek, cultuur en kinderprogramma’s. Programma Gemist tot tien dagen terug en 20 wisselende films.

FOX Sports Eredivisiepakket (t.w.v. € 7,50 per maand)

3 extra sportzenders. Met FOX Sports Eredivisie kijk je nationaal topvoetbal live bij jou in de huiskamer.

Kidspakket (t.w.v. € 5,-)

5 extra kinderzenders met elke maand 5 nieuwe films en keuze uit 500 kinderseries on demand. Leuk en leerzaam voor de kleintjes, zonder reclame tussendoor.

Het XS4ALL Compleet pakket met deze extra’s is alleen van toepassing op consumenten abonnementen.

Wat is XS4ALL Compleet?

Als je toch al bij XS4ALL je internet abonnement hebt lopen en een KPN Mobiel abonnement hebt krijg je veel extra’s als een korting van € 5,- per maand op hun mobiele abonnement(en), gratis zenders + films en dubbel zoveel mobiele data en belminuten.

Voor XS4ALL en KPN is het voordeel om dit aan te bieden dat je meerdere producten afneemt maar er ook een grotere kans is dat je langer bij XS4ALL en KPN blijft. Want als je je internet aansluiting en mobiel wijzigt, dan vervallen de extra’s waar je lekker gebruik van kan maken. Dat hebben XS4ALL en Kan goed bekeken.

Samenwerking met KPN Mobiel

XS4ALL is onderdeel van KPN maar heeft zelf geen mobiel netwerk. Abonnementen waarbij internet, televisie en een vaste telefoonlijn worden gecombineerd met mobiele telefonie, winnen aan populariteit bij KPN en Telfort. XS4ALL biedt geen mobiele telefonie aan, maar wil haar klanten wel de extra’s van zo’n gecombineerd abonnement geven. KPN loopt voorop op het gebied van mobiele telefonie en is eigenaar van XS4ALL, wat XS4ALL daarom als logische keuze ziet. We kunnen ons heel goed voorstellen dat mensen die Telfort hebben dit jammer vinden. Het is tenslotte ook een merk van KPN.

Roos wil graag weten of jij al een compleet pakket hebt? En wat zijn je ervaringen en hoe pakt dit uit op je maandelijkse factuur?

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

  Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel