Gesprekjes
1 min leestijd

“Ik ben stiekem wel een man van de techniek”

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, […]

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, de ongepolijste ervaringen zonder reclametaal. Echte kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Deze week aan het woord: Stefan (34) uit Den Helder over de iPhone 6+.

Deze iPhone 6+ heb ik nu net een maandje. Nee, hij is nog niet gebogen, haha!
Voor de zekerheid steek ik hem maar niet in mijn achterzak. Ik ben er heel blij mee, maar om eerlijk te zijn is er niet veel veranderd ten opzichte van de iPhone 5. De grootte is het voornaamste verschil. Voor mij is dat juist belangrijk, want voor werk ben ik vaak twee weken van huis en dan wil ik graag wat boeken kunnen lezen. Voorheen moest ik altijd mijn iPad meesjouwen, nu lees ik gewoon alles op mijn telefoon. Ik heb alles van Apple en ieder jaar zoek ik de nieuwste modellen uit. Ik ben dus stiekem wel een man van de techniek.

Hoe vind jij een goede iPhone deal?

Dat doe ik online. Ik ga niet langs winkels, maar ik typ ‘goedkoopste iPhone’ in op Google. Dan komt er altijd wel wat naar voren. Elk jaar veranderen van provider vind ik dus niet erg. Wat ik nu wel vervelend vind, is dat er in Den Helder nog steeds geen 4G is. Dat is nochtans wel in mijn abonnement inbegrepen, ik betaal er dus voor. Wanneer ik Vodafone alweer zie adverteren voor 4+, denk ik: zorg er nou eerst eens voor dat iedereen in Nederland 4G heeft, voordat je alweer nieuwe dingen gaat promoten.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel