Nieuws
2 min leestijd

Bespaartips: doe jij mee met onze 14 dagen ‘minder geld uitgeven’ challenge?

Wil jij meer geld overhouden voor de feestdagen? Doe dan mee met onze 14 dagen ‘minder geld uitgeven’ challenge, schrijf je in en ontvang 14 dagen lang leuke én makkelijke bespaartips van Roos in je mailbox!

Bespaartips van Roos

De dure feestdagen komen er weer aan, wat daarbij natuurlijk niet kan ontbreken zijn de vele boodschappen, leuke cadeaus en feestelijke outfits. De centen vliegen snel de deur uit tijdens de gezelligste maand van het jaar. Omdat Roos jullie graag helpt met besparen hebben wij de 14 dagen ‘minder geld uitgeven’ challenge opgezet. Dit betekent 14 dagen lang (van 2 december tot 16 december) leuke en originele bespaartips die jou helpen om meer geld over te houden voor deze feestelijke periode.

Waarom deze bespaartips?

Roos is jouw slimme financiële assistent en heeft als missie om meer financiële ademruimte te creëren voor de echte leuke dingen in het leven. Zo laat volgens Nibud-onderzoek 1 op de 3 huishoudens zo’n 1500 euro liggen aan besparingen die ze kunnen maken. Door middel van deze handige tips om geld te besparen helpen wij jou om financieel fitter te worden en meer tijd en geld over te houden voor de gezellige feestdagen. Zodat ook jij uiteindelijk tot 1500 euro kan besparen.

Wat voor bespaartips kun je verwachten?

De bespaartips zijn leuk, makkelijk en kunnen door iedereen gebruikt worden. Er zijn enorm veel manieren om (makkelijk) geld te besparen, deze bespaartips van Roos zijn daar het ideale voorbeeld van. Geld besparen is namelijk veel makkelijker dan je denkt. Zo vertellen we je hoe je thuis meer kosten kan besparen, door simpelweg een paar gewoontes anders aan te pakken of door eens wat nieuws te proberen. Maar ook geven we tips om buitenshuis aardig wat geld te besparen door jou op de hoogte te stellen van extra kortingen en de voordeligste periodes van het jaar te belichten. Wil jij makkelijk geld besparen? Doe dan snel mee met onze challenge!

Doe mee!

Schrijf je in door je e-mailadres hieronder in te vullen en ontvang 14 dagen lang de bespaartips van Roos. Laat ons vooral weten hoe jij onze bespaartip gebruikt, we zijn erg benieuwd! Of misschien heb jij zelf nog wel een goede tip die je met ons wilt delen. Roos ziet je berichtje graag tegemoet. Hou daarnaast ons Instagram account de aankomende periode ook goed in de gaten voor meer tips en handige informatie. Wij hebben er zin in, jij ook?

Meer weten? Bekijk dan onze pagina over onze 14 dagen ‘minder geld uitgeven’ challenge

Wil jij financieel slimmer worden? Roos helpt je!

Wil jij meer van dit soort tips zien? Laat Roos je dan helpen, Roos is jouw slimme financiële assistent en geeft je meer financiële ademruimte om geld over te houden voor de leuke dingen in het leven. Roos maakt een overzicht van je maandelijkse uitgaven en stuurt je slimme seintjes als je geld kan besparen of als het beter kan. Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op hun maandelijkse uitgaven, doe jij ook mee?

Wordt financieel slimmer met RoosOntvang slimme seintjes, suggesties en tips

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Isa Hijnen) een e-mail over dit artikel