Bespaartips: doe jij mee met onze 14 dagen ‘minder geld uitgeven’ challenge?

Wil jij meer geld overhouden voor de feestdagen? Doe dan mee met onze 14 dagen ‘minder geld uitgeven’ challenge, schrijf je in en ontvang 14 dagen lang leuke én makkelijke bespaartips van Roos in je mailbox!

Door Isa Hijnen op 16 november 2020 met een leestijd van 2 minuten

logo dagen color

€ 1.000 in 14 dagen verdienen?

Geld in je zak houden bij de dagelijkse uitgaven en maandelijkse lasten? Roos helpt je in 14 dagen met meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil meer wetenJe ontvangt elke dag een bijzondere bespaartip in je e-mail.

 

Bespaartips van Roos

De dure feestdagen komen er weer aan, wat daarbij natuurlijk niet kan ontbreken zijn de vele boodschappen, leuke cadeaus en feestelijke outfits. De centen vliegen snel de deur uit tijdens de gezelligste maand van het jaar. Omdat Roos jullie graag helpt met besparen hebben wij de 14 dagen ‘minder geld uitgeven’ challenge opgezet. Dit betekent 14 dagen lang (van 2 december tot 16 december) leuke en originele bespaartips die jou helpen om meer geld over te houden voor deze feestelijke periode.

Waarom deze bespaartips?

Roos is jouw slimme financiële assistent en heeft als missie om meer financiële ademruimte te creëren voor de echte leuke dingen in het leven. Zo laat volgens Nibud-onderzoek 1 op de 3 huishoudens zo’n 1500 euro liggen aan besparingen die ze kunnen maken. Door middel van deze handige tips om geld te besparen helpen wij jou om financieel fitter te worden en meer tijd en geld over te houden voor de gezellige feestdagen. Zodat ook jij uiteindelijk tot 1500 euro kan besparen.

Wat voor bespaartips kun je verwachten?

De bespaartips zijn leuk, makkelijk en kunnen door iedereen gebruikt worden. Er zijn enorm veel manieren om (makkelijk) geld te besparen, deze bespaartips van Roos zijn daar het ideale voorbeeld van. Geld besparen is namelijk veel makkelijker dan je denkt. Zo vertellen we je hoe je thuis meer kosten kan besparen, door simpelweg een paar gewoontes anders aan te pakken of door eens wat nieuws te proberen. Maar ook geven we tips om buitenshuis aardig wat geld te besparen door jou op de hoogte te stellen van extra kortingen en de voordeligste periodes van het jaar te belichten. Wil jij makkelijk geld besparen? Doe dan snel mee met onze challenge!

Doe mee!

Schrijf je in door je e-mailadres hieronder in te vullen en ontvang 14 dagen lang de bespaartips van Roos. Laat ons vooral weten hoe jij onze bespaartip gebruikt, we zijn erg benieuwd! Of misschien heb jij zelf nog wel een goede tip die je met ons wilt delen. Roos ziet je berichtje graag tegemoet. Hou daarnaast ons Instagram account de aankomende periode ook goed in de gaten voor meer tips en handige informatie. Wij hebben er zin in, jij ook?

Meer weten? Bekijk dan onze pagina over onze 14 dagen ‘minder geld uitgeven’ challenge

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen? Doe je mee?

Roos helpt je in 14 dagen, minder geld uitgeven voor je dagelijkse uitgaven en maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij geld over om iets leuks te doen of wat meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder.