Opzeggen
3 min leestijd

Opzeggen Vriendenloterij, hoe kan ik dat makkelijk doen?

Ben jij lid van de Vriendenloterij en ben je van plan om deze op te zeggen? In dit artikel lees jij precies hoe je dit makkelijk kan doen. Wil je hier meer over lezen? Lees het artikel dan verder

Heb jij verschillende loten lopen bij de Vriendenloterij, maar win je eigenlijk nooit een prijs? Dan is het verstandig om deze wellicht op te zeggen. Per maand kan dit flink wat geld schelen die je aan belangrijkere dingen kunt uitgeven. Wil jij weten hoe je Vriendenloterij kunt opzeggen? Lees het artikel verder en wij vertellen jou precies hoe je deze opzegging kan doorvoeren.

Wat is de Vriendenloterij?

De vriendenloterij is een organisatie met allerlei verschillende kansspelletjes. Dit speel je niet alleen, maar met verschillende vrienden. De organisatie beschrijft zichzelf als één grote club met vrienden die ervan houden om jou te verrassen. Ook is de vriendenloterij het steuntje in de rug wanneer je deze nodig hebt. De organisatie steunt allerlei verschillende sportclubs, verenigingen en 46 goede doelen zoals spieren voor spieren en Dirk Kuyt Foundation. Zo richt de organisatie zich op het welzijn en de gezondheid van de Nederlander. De organisatie wordt ondersteunt door allerlei bekende Nederlanders. Per maand betaal je € 14 euro per lotnummer en 40% van jouw inleg gaat naar deze goede doelen. Per maand kan je maximaal drie loten activeren.

Minder betalen voor je auto, energie, TV & internet of mobiel?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden en bespaar honderden euro's per jaar!

Start met besparenHet kost je slechts 2 minuten!

Hoe kan in de Vriendenloterij opzeggen?

Ben jij lid van de vriendenloterij en merk je nu dat je elke maand niets wint? Dan kan je ervoor kiezen om de loten op te zeggen. Er wordt namelijk doorlopend maandelijks geld afschreven van de rekening die je ook kan uitgeven aan echt belangrijke dingen.

Bij de Vriendenloterij kan jij op drie soorten manieren opzeggen. Dat kan telefonisch, het kan online via de website van de Vriendenloterij of je kan een schriftelijke opzeggen opsturen naar het kantoor. Als je ervoor kiest op de brief te versturen, moet je niet vergeten om een handtekening erop te zetten. Anders kan de opzegging niet worden verwerkt.

Waar moet ik opletten tijdens het opzeggen van de Vriendenloterij?

De opzegging van de Vriendloterij wordt via de organisatie zelf verwerkt. Zij gaan zo snel mogelijk aan de slag om deze loten van jouw naam af te halen. Het kan wel voorkomen dat de opzegging tegelijk loopt met een nieuwe speelmaand. Dan wordt er nog een nieuwe inleg meegerekend. Hou hier dan ook rekening mee met de opzegging.

Bij de Vriendenloterij is er geen opzegtermijn en geen vaste duur. Jij kan dus elk moment opzeggen, zelf na een paar maanden spelen. Wil je één lot opzeggen maar tweede andere laten lopen? Dan kan jij het beste contact opnemen met de organisatie via de telefoon. Zij gaan direct voor jou aan de slag om de verandering door te voeren.

Roos helpt jou met het afsluiten van een abonnement

Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.
Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel