Opzeggen
3 min leestijd

Loterij opzeggen?

Je werd aangesproken bij de supermarkt of kreeg een brief in je brievenbus voor de Loterij. Je kent ze wel, de Postcode Loterij, Vriendenloterij, de BankGiro Loterij of al die andere loterijen. Opzeggen van deze loterijen is lastig. Je moet telefonisch contact opnemen met een medewerker, die je toch weer gaat verleiden om toch te blijven, wat je niet wilt.

Opzeggen Loterij

Je wilde juist stoppen met de loterij die elke maand geld van je rekening afschreef. Je wilt niet bellen om toch weer verleid te worden. Roos heeft de ideale oplossing voor je.

Zeg op per aangetekende brief. Dat is snel en duidelijk en moeten de loterijen accepteren. Roos heeft de bekendste loterijen op een rijtje gezet. Mis jij nog een loterij, stuur ons een bericht op [email protected] en wij zetten jouw loterij erbij.

Een paar dingen om op te letten

Opzeggen op dezelfde manier als afsluiten

Volgens de wet mag je altijd opzeggen op dezelfde manier waarop je het abonnement afsloot. Heb je online afgesloten, dan kan je ook online opzeggen.

De maximale opzegtermijn is meestal 1 maand

Wil je je loterij abonnement opzeggen, houdt dan rekening met de opzegtermijn. Een loterij mag niet meer vragen dan de maximale opzegtermijn, na het aflopen vaste abonnementsperiode. Meestal is dit voor een loterij abonnementen 1 maand.

Opzeggen na de vaste periode

Jouw favoriete loterij mag je abonnement na de vaste periode automatisch verlengen. Dit heet stilzwijgende verlenging. Tijdens de automatische verlenging mag je elk moment opzeggen. De opzegtermijn hiervoor mag niet meer zijn dan 1 maand.

Stop je automatisch incasso van je sportschool

Heb jij je loterij opgezegd, let erop dat je ook de automatische incasso stop zet als je daar toestemming voor hebt gegeven.

Storneren betaling jouw loterij

Heb je de bevestiging van je opzegging van je loterij ontvangen maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kan je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten (storneren).

Opzeggen loterij per brief

Snel en makkelijk opzeggen, daar helpt Roos je bij. Opzeggen van je sportschool kan per aangeschreven brief. Verstuur zelf een aangetekende opzegbrief zodat je zeker weet dat hij goed wordt ontvangen. De meest populaire loterijen van gebruikers van Roos zijn de Staatsloterij, de Postcode Loterij, Vriendenloterij en de BankGiro Loterij. Wij hebben de opzegadressen van deze  loterijen voor je uitgezocht.

Gratis voorbeeld opzegbrief loterij!

Ontvang direct in je mailbox.


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder

  De Staatsloterij, Postcode Loterij, Vriendenloterij of BankGiro Loterij opzeggen

  Staatsloterij opzeggen

  De Staatsloterij hanteert geen opzegtermijn. Je abonnement loopt af als de Staatsloterij de opzegging heeft verwerkt. De Staatsloterij kan direct worden opgezegd.

  Je kan de Staatsloterij opzeggen met een aangetekende brief naar:

  Klantenservice Staatsloterij
  Postbus 818
  2700 AV Zoetermeer

  Hou wel rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen.

  Postcode Loterij opzeggen

  De Postcodeloterij hanteert geen opzegtermijn. Je abonnement loopt af als de Postcodeloterij de opzegging heeft verwerkt. De Postcodeloterij kan direct worden opgezegd.

  Je kan de Postcode Loterij opzeggen met een aangetekende brief naar:

  Nationale Postcode Loterij
  Beethovenstraat 200
  1077 JZ Amsterdam

  Vriendenloterij opzeggen

  Wil je de Vriendenloterij opzeggen? De Vriendenloterij hanteert een opzegtermijn van 1 maand, het kan dus zijn dat je abonnement na ontvangt bij de Vriendenloterij nog 1 maand kan doorlopen.

  Zeg de Vrienden Loterij op met een aangetekende brief naar het volgende adres:

  VriendenLoterij
  T
  .a.v. Ledenservice
  Beethovenstraat 200
  1077 JZ Amsterdam

  BankGiro Loterij opzeggen

  Wil je de BankGiro Loterij opzeggen? De BankGiro Loterij hanteert een opzegtermijn van 1 maand, het kan dus zijn dat je abonnement na ontvangt bij de BankGiro Loterij nog 1 maand kan doorlopen.

  Zeg de BankGiro Loterij op met een aangetekende brief naar het volgende adres:

  BankGiro Loterij
  Beethovenstraat 200
  1077 JZ Amsterdam

  Grip houden op je maandelijkse uitgaven?

  Dat helpt Roos je mee. Roos is je slimme financiële assistent voor consumenten. Roos optimaliseert de maandelijkse terugkerende uitgaven en geeft financiële ademruimte om geld over te houden voor de echt leuke dingen van het leven. Hoe werkt dat? Roos zet al lopende abonnementen op een rijtje en stuurt een seintje met beter voorstel zodra er een verloopt. Is je contract verlopen? Kies dan het beste aanbod, team Roos regelt de overstap, verlenging of opzegging. Dat bespaart jou geld en tijd.

  Minder betalen voor je auto, energie, TV & internet of mobiel?

  Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden en bespaar honderden euro’s per jaar!

  Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel