Opzeggen
2 min leestijd

RTL XL opzeggen

De streamingdienst van RTL kun je makkelijk opzeggen op de website van Videoland. Volg eenvoudigweg de volgende stappen om je RTL XL op te zeggen:

Je hebt RTL XL een kans gegeven, maar ziet er eigenlijk niet de waarde van in. Er zijn immers zoveel opties op streaming gebied en je kan maar één film of serie tegelijk kijken. Of misschien hou je toch meer van boeken lezen. Geen punt! Abonnementen zijn redelijk vrijblijvend, je bent er namelijk zo weer vanaf. Check hier hoe je je RTL XL abonnement opzegt.

RTL XL opzeggen

Het is het beste om je RTL XL abonnement op te zeggen voordat je nieuwe maand ingaat, anders betaal je voor nog een extra termijn. Kijk dus even goed wanneer je het hebt afgesloten en zorg dat je voor die dag in de maand je abonnement opzegt.

RTL XL opzeggen: stap-voor-stap

De streamingdienst van RTL kun je opzeggen op de website van Videoland. Het kan dus (nog) niet in de RTL XL app. Volg eenvoudigweg de volgende stappen:

Opzeggen RTL XL via de website:

 1. Ga naar www.videoland.com en log in met je accountgegevens
 2. Selecteer het hoofdprofiel
 3. Voer je pincode in, indien vereist
 4. Klik rechtsboven op het profiel icoon
 5. Klik vervolgens op ‘Instellingen’
 6. Ga naar ‘Abonnement informatie’
 7. Klik op ‘Abonnement opzeggen’ en beantwoord de twee vragen
 8. Vervolgens kun je je opzegging bevestigen. Je RTL XL abonnement is nu opgezegd.

Je kunt nog tot het einde van de factureringsperiode gebruikmaken van RTL XL als je dat wilt, daarna heb je geen toegang meer tot RTL XL.

Heb je nog andere accounts die je ook wel op wil zeggen? Roos heeft nog meer artikelen om je daarbij te helpen. Check bijvoorbeeld de volgende pagina’s: Netflix opzeggen, Disney Plus opzeggen, Videoland opzeggen, Fox Sports opzeggen, Apple One opzeggen.

Wil jij je maandelijkse kosten omlaag krijgen?

Goed idee! Veel mensen zouden eigenlijk meer kunnen besparen op hun vaste lasten. Als dat je lukt hou je aan het eind van de maand meer geld over voor leuke dingen! Roos kan je hiermee helpen! Als slimme assistent optimaliseert Roos je maandelijks terugkerende uitgaven. Zo krijg je inzicht in wat je uitgeeft en waar je kunt besparen. Roos zet je lopende abonnementen op een rijtje en stuurt je een seintje met een beter voorstel zodra ze verlopen. Als het zover is kun je het beste nieuwe aanbod kiezen! Team Roos regelt de overstap, verlenging of opzegging. Zo bespaar je niet alleen geld en tijd!

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

  Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Jip Hoestra) een e-mail over dit artikel