Vaste lasten
2 min leestijd

Wat is Koopkracht.nl van Eigen Huis & Tuin?

Roos keek afgelopen weekend het programma Eigen Huis en Tuin bij RTL. Daar zag ze Koopkracht langs komen. Maar wie is Koopkracht.nl en wat kan het voor mij doen? Roos dook erin en zocht het uit.

Koopkracht.nl is een oude bekende

Wie kent nog Sloopdecrisis.nl van het RTL tv programma dubbeltje op zijn kant? Koopkracht is een nieuw initiatief van MindGrind BV, ook de initiatief nemers van SloopdeCrisis.nl.

koopkracht.nl claimt Nederlandse huishoudens te helpen met geld over te houden en door minder kosten en dus extra geld over te houden.

Hoe werkt Koopkracht.nl?

Als je de website van Koopkracht bekijkt schrijven ze het volgende. koopkracht.nl schijnt grondig onderzoek te doen naar de koopkracht situatie van Nederlandse huishoudens. Tja, dat is makkelijk gezegd, op de site van Koopkracht is daar weinig van terug te vinden. Ze geven aan je regelmatig een email te sturen met onderzoeksresultaten. Dat klinkt vaag.

Koopkracht is eigenlijk gewoon een collectieve inkoper van diensten. Ze geven aan hard te onderhandelen met aanbieders namens een grote groep mensen.

Koopkracht verdient geld als u in de grote groep mensen overstapt. Ze vragen ‘kennelijk’ een vast bedrag aan alle leveranciers. Koopkracht richt zich op energie, hypotheken, oversluiten van bestaande leningen, internet, (digitale) televisie, vaste telefonie, mobiele telefonie of (zorg)verzekeringen.

Koopkracht.nl stuurt je af en toe een e-mail met onderzoeksresultaten, bespaartips en deals, die minstens net zo goed zijn, maar veel goedkoper. Geheel vrijblijvend.

Koopkracht.nl werkt met een beperkt aantal leveranciers. Tarieven en voorwaarden veranderen geregeld, dus zeggen ze permanent te zoeken naar betrouwbare leveranciers met de scherpste tarieven en condities. Na het onderhandelen en vergelijken van de verschillende leveranciers selecteren wij de gunstigste en de meest kostenbesparende leverancier(s) voor de leden van Koopkracht.

Collectief inkopen en veiling van koopkracht.nl

Koopkracht organiseert dus gezamenlijk inkopen van diensten als energie, hypotheken, oversluiten van bestaande leningen, internet, (digitale) televisie, vaste telefonie, mobiele telefonie of (zorg)verzekeringen.

Wat voor veilingen belangrijk is dat ze onafhankelijk en betrouwbaar zijn. Koopkracht werkt hiervoor samen met een bedrijf dat een online veilinghuis is Negometrix. Ze organiseren vele energiecollectieven en publieke aanbestedingen.

Roos helpt je beter!

Bij Roos werken we met alle partijen in de markt samen, dus niet een paar. Zo weet je echt dat je goed zit. Voor persoonlijk advies kijken we naar je huidige contract, situatie en verbruik om je zo de beste opties om over te stappen en verlengen te presenteren.

Wil je overstappen naar Roos voor echt onafhankelijk, transparant en voordelig advies? Maak dan nu direct een wekker aan en wij helpen je met al je contracten.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel