Gesprekjes
1 min leestijd

“Ik heb een extreme sporten verzekering. onverwachts he?”

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, […]

Roos gaat de straat op en snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan van alledag. Op zoek naar de échte verhalen, de ongepolijste ervaringen zonder reclametaal. Echte kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Deze week aan het woord: Frank (33) uit Amsterdam over zijn extreme sporten verzekering.

“Restitutiepolis? Naturapolis? Dat zegt me niet zoveel. Ik heb gewoon een normale zorgverzekering, met het verplicht eigen risico. Eigenlijk denk ik liever niet te hard na over aanvullende verzekeringen en zo. De tandarts betaal ik bijvoorbeeld lekker zelf. Oh, wacht even… Ik heb wel een reisverzekering met een speciale module voor extreme sporten!”

Klinkt spannend! Wat doe je dan?

“Skiën, dat deed ik een paar keer per jaar. Als ik off-piste een been zou breken, ben ik dus gedekt.”

Hoort spoedeisende hulp in het buitenland niet bij de basisverzekering?

bubble text

“Nou, toen ik FBTO een paar jaar geleden belde om me daarover te informeren, raadden ze me die module aan. Die heb ik toen aangezet, maar eigenlijk nooit meer stopgezet… Geen idee hoeveel ik daarvoor betaal. Ik heb het geduld niet om dat te checken. Maar nu ben ik wel benieuwd of ik die verzekering echt nodig had. Wat zou er gebeuren als ik zonder die aanvullende verzekering in het buitenland een ravijn in zou skiën?”

Ha, daar ben ik ook benieuwd naar. Ik bel FBTO meteen op om het te weten te komen!

Het antwoord lees je hier zo!

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel