Lenen
1 min leestijd

Zakelijke leningen voor mkb door New10 van ABN AMRO

In alle fintech ontwikkelingen heeft de ABN AMRO zich gemeld met New10. Een aanbieder van zakelijke leningen voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). Met New10 wordt het aanvragen van een zakelijke lening mogelijk binnen 15 minuten. Binnen 24 uur weet je of je definitief het geld kunt lenen. Binnen nog eens 24 uur na akkoord staat het geld op je rekening.

Online Zakelijke lening binnen 24 uur

Met New10 wil de ABN AMRO het sneller, simpeler en duidelijker maken om zakelijk te lenen. New10 combineert de financiële kennis van een bank met de wendbaarheid van een startup. Ondernemers kunnen met de volledige online digitale oplossing van New10 eenvoudig zelf een lening aanvragen. Je kan zakelijk lening tot 1.000.000 euro met een 3,3% tot 7,7% rente.

Kosten afsluiten zakelijke lening bij New10

Voor het afsluiten van de lening betaal je eenmalig kosten: 1% van het leenbedrag, met een maximum van € 5.000. Deze kosten houden we in bij het overmaken van de lening, je betaalt ze dus alleen als je de lening daadwerkelijk laat uitbetalen. Tijdens de looptijd van de lening betaal je maandelijks een bedrag aan rente.

Voorwaarden zakelijke lening bij New10

Het is een BV of een BV met 1 holding of werkmaatschappij, een vof of een eenmanszaak die minimaal 2 jaar is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en geregisseerd in Nederland. Je maakte afgelopen jaar winst, hebt een minimale omzet van 100.000 euro n hebt een positief eigen vermogen. Je bankiert met een zakelijke rekening bij ABN AMRO, ING of Rabobank en bent niet actief in een van deze markten financieel dienstverlening, zorg, publieke sector, scheepvaart, landbouw, adult entertainment, drugs of gokken.

Rentepercentage bij zakelijke lening New10

New10 is volledig digitaal, dat geeft gemak en controle voor ondernemers. Met de financiën en kennis van ABN AMRO biet New10 een aantrekkelijk rentepercentage.

New10 en ABN AMRO

New10 B.V. is een 100% dochter van ABN AMRO. ABN AMRO Bank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank N.V. en is opgenomen in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 12020215. ABN AMRO Bank N.V. staat onder toezicht van de Europese Centrale Bank (ECB).

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel