ABN AMRO Grip app en Roos, het perfecte koppel

ABN AMRO Grip is een app om op een makkelijke én leuke manier inzicht in uw inkomsten en uitgaven te krijgen. Met ABN AMRO Grip krijg je meer inzicht in je inkomen en uitgaven. Je bij- en afschrijvingen worden automatisch ingedeeld in categorieën. Daarnaast kan je eenvoudig budgetten instellen en bijhouden.

Door Roos op 15 december 2014 met een leestijd van 2 minuten

Voor wie is ABN AMRO Grip app

ABN AMRO Grip is beschikbaar voor iPhone en particuliere klanten van ABN AMRO met een betaalrekening. ABN AMRO Grip is gratis.

Meer inzicht in uw financiën bij ABN AMRO

Met ABN AMRO Grip weet je precies waar je je geld aan uitgeeft. Koppel eenvoudig je betaal- en spaarrekeningen van ABN AMRO aan de app en bekijk al je inkomsten en uitgaven overzichtelijk in categorieën. In de financiële tijdlijn worden de belangrijkste bij- of afschrijvingen uitgelicht en je uitgaven over verschillende periodes met elkaar vergeleken.

Je uitgaven eenvoudig gecategoriseerd

Met ABN AMRO Grip app worden je bij- en afschrijvingen worden automatisch in categorieën ingedeeld. Handig, want zo ziet je meteen wat er elke maand opgaat aan bijvoorbeeld boodschappen, je mobiel of energieleverancier en je nog kan sparen. Je kunt je uitgaven ook zelf indelen en ‘tags’ toevoegen, om specifieke uitgaven te markeren. Zo ziet je bijvoorbeeld in één oogopslag wat de totale kosten voor je vakantie waren. Dat scheelt weer als je thuis bent.

ABN AMRO Grip app en de Roos contractwekker

Met ABN AMRO Grip heb je inzicht je actuele kosten voor verschillende kostenposten als energie, mobiel, je verzekeringen en meer. Gebruik de Roos contractwekker daarbij om overzicht te houden op al je lopende contracten en abonnementen. Maak eenvoudig een wekker aan en geef daarbij je huidige verbruik, voorkeuren en kosten aan. Als het contract afloopt en je bij de einddatum komt stuurt Roos je automatisch de beste deal voor jouw verbruik en situatie. Met ABN AMRO Grip en Roos heb je dus grip op je geld en ben je zeker van de beste deal zodat je elk jaar weer automatisch bespaart met de beste deal.

Maak nu je eerste contractwekker aan op Roos.

Grip op je contracten kan honderden euro’s per jaar opleveren

Door contractwekkers te zetten bespaar je al snel € 1600 op je vaste lasten! Door op tijd over te stappen of te verlengen, kun je op je vaste lasten tot wel € 1600 besparen. Met de contractwekker van Roos vergeet je een contract nooit meer! Word wakker met een betere deal. Het enige wat jij moet doen is beslissen wat je met het bespaarde geld gaat doen!