Vaste lasten
2 min leestijd

ABN AMRO Grip app en Roos, het perfecte koppel

ABN AMRO Grip is een app om op een makkelijke én leuke manier inzicht in uw inkomsten en uitgaven te krijgen. Met ABN AMRO Grip krijg je meer inzicht in je inkomen en uitgaven. Je bij- en afschrijvingen worden automatisch ingedeeld in categorieën. Daarnaast kan je eenvoudig budgetten instellen en bijhouden.

Voor wie is ABN AMRO Grip app

ABN AMRO Grip is beschikbaar voor iPhone en particuliere klanten van ABN AMRO met een betaalrekening. ABN AMRO Grip is gratis.

Meer inzicht in uw financiën bij ABN AMRO

Met ABN AMRO Grip weet je precies waar je je geld aan uitgeeft. Koppel eenvoudig je betaal- en spaarrekeningen van ABN AMRO aan de app en bekijk al je inkomsten en uitgaven overzichtelijk in categorieën. In de financiële tijdlijn worden de belangrijkste bij- of afschrijvingen uitgelicht en je uitgaven over verschillende periodes met elkaar vergeleken.

Je uitgaven eenvoudig gecategoriseerd

Met ABN AMRO Grip app worden je bij- en afschrijvingen worden automatisch in categorieën ingedeeld. Handig, want zo ziet je meteen wat er elke maand opgaat aan bijvoorbeeld boodschappen, je mobiel of energieleverancier en je nog kan sparen. Je kunt je uitgaven ook zelf indelen en ‘tags’ toevoegen, om specifieke uitgaven te markeren. Zo ziet je bijvoorbeeld in één oogopslag wat de totale kosten voor je vakantie waren. Dat scheelt weer als je thuis bent.

ABN AMRO Grip app en de Roos

Met ABN AMRO Grip heb je inzicht je actuele kosten voor verschillende kostenposten als energie, mobiel, je verzekeringen en meer.

Betaal jij niet teveel voor je energie, verzekeringen, mobiel, internet of al die andere abonnementen?

Roos is jouw persoonlijke financiële assistent. Ik ga je helpen geld over te houden voor meer financiële ademruimte en de zekerheid dat jij altijd goed zit. Dat doen we samen, samen met jou en al onze gebruikers.

Roos geeft je overzicht over je maandelijkse terugkerende uitgaven en stuurt je een seintje als je teveel betaalt of in actie moet komen. Kies je ervoor om over te stappen van aanbieder of op te zeggen, dan regelen wij het voor je. Zeker weten dat je goed zit, zonder omkijken.

In 5 minuten weten waar je geld laat liggen

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel