Autoverzekering
3 min leestijd

ABN Amro autoverzekering afsluiten? Lees hier hoe

Ben jij een klant van de ABN Amro en wil je hier een autoverzekering afsluiten? Lees hier de voordelen en hoe dit moet. Lees hier meer.

Ben jij een klant van de ABN Amro en wil je een autoverzekering afsluiten? Er zijn verschillende voordelen die in dit geval kunnen helpen als je hier een verzekering afsluit. Lees in dit artikel hoe je de verzekering kan afsluiten en welke voordelen er zijn.

Wat zijn de voordelen van het ABN Amro autoverzekering?

De ABN Amro is een bank waar veel Nederlanders een bankrekening hebben geopend. Een extra wat de bank aanbiedt is de autoverzekering vanuit de ABN Amro. De ABN Amro autoverzekering heeft een persoonlijke schadeafhandeling. Met de persoonlijke schadeafhandeling hoef je alleen de schade te melden en zij regelen de rest voor je. Zo kan jij als autobestuurder weer snel op de weg. Ook krijg jij in de eerste vier jaar een garantie op de reparatie. In de tussentijd krijg je een vervangende auto tot deze gemaakt is. Ook krijg je € 50 cashback zodra je besluit om een autoverzekering af te sluiten bij ABN Amro.

In 2 minuten minder betalen voor je autoverzekering?


autoverzekering

Bespaar automatisch op je autoverzekering. Vul eenmalig je gegevens in en Roos houdt voortaan jouw autoverzekeringpremie in de gaten, vertelt je als je te veel betaalt en geeft je een seintje wanneer je contact afloopt.


Ik wil minder betalen

Wat voor verzekeringen biedt ABN Amro?

De ABN Amro heeft drie verschillende soorten verzekeringen die je kan afsluiten. De eerste verzekering die de ABN Amro aanbiedt is de WA-dekking. Bij de WA-dekking ben jij slechts verzekerd tegen de schade die jij bij andere toebrengt. De tweede verzekering die de ABN Amro aanbiedt is de WA Beperkt Casco verzekering. Bij deze verzekering ben jij gedekt tegen schade bij andere, brand-, storm-, en hagelschade, diefstal en inbraak en ook nog bij ruitschade. De laatste verzekering is de WA Volledige Casco. Bij deze verzekering ben jij ook nog eens verzekerd tegen vandalisme en schade die jij bij jouw eigen auto toebrengt. Bij de laatste twee verzekeringen betaal je ook nog een eigen risico op het moment van schade. Dat is wel geheel afhankelijk van de waarde en zelf mag jij bepalen hoeveel eigen risico je wilt inleggen.

Hoe sluit je een autoverzekering af bij ABN Amro?

Wil je een autoverzekering afsluiten bij ABN Amro, maar ben je er geen klant? Dan moet je eerst een bankrekening opnemen en kan je ervoor kiezen om aansluitend een autoverzekering af te sluiten. De premie van de autoverzekering wordt bepaald door verschillende factoren. De factoren zijn: kenteken, woonplaats, leeftijd, schadevrije jaren en kilometerstand. Deze vijf factoren zorgen er uiteindelijk voor dat er een premie wordt afgesloten die past bij jou als bestuurder. Vaak als de schadevrije jaren hoor zijn, biedt de verzekering een korting en betaal je voor de premie een stuk minder. Is ABN Amro niet helemaal de perfecte verzekeraar? Dan kan Roos jou helpen om een passende verzekering af te sluiten.

Roos helpt jou met het afsluiten van een autoverzekering

Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.
Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel