Roos legt uit

Goedkope smartphone aanbiedingen

Iedereen wil natuurlijk zo goedkoop mogelijk een goede smartphone. Met of zonder abonnement. Maar waar kun je die op de kop tikken? Elke telefoonaanbieder schreeuwt namelijk de goedkoopste te zijn en na uren googelen heb je nog niet de beste aanbieding te pakken. Roos helpt je uit de brand.

Door Roos op 18 november 2014 met een leestijd van 1 minuut

Waar vind ik goedkope smartphone aanbiedingen?

Je wilt een goedkope smartphone. Dan zijn er een aantal puntjes waar je over na moet denken. Wil je bijvoorbeeld een mobiel met of zonder abonnement? Hoeveel belminuten en MB’s heb je nodig? Weet je al wat voor soort contract je aan wil gaan? Krijg je de kriebels van een tweejarig contract of spreid je juist liever de afbetaling van je mobiel over een langere periode?
Je kunt natuurlijk zelf via een zoekmachine je perfecte deal proberen te vinden. Maar dan stuit je al snel op dit probleem: je wordt overladen met aanbieders! Voordat je een goede deal te pakken hebt, moet je eerst eindeloze internetpagina’s doorscrollen.

Het kan ook anders, gelukkig! Bij Roos kun je een wekker voor je huidige mobiele abonnement zetten. Wanneer dat contract afloopt, word je gewekt met een rijtje smartphone deals die voldoen aan al je eisen. Als Roos je voorkeuren weet, dan kan ze je een topdeal geven. Je krijgt gratis deals die perfect bij jou passen!

Hoe vindt Roos goedkope smartphone aanbiedingen voor mij?

Roos werkt samen met alle aanbieders in de markt en checkt dagelijks de tarieven. Zo pikt ze alleen de vlijmscherpe deals er voor jou uit. Deze ontvang je direct in je mailbox zodra je wekker afgaat.

Waar kan ik mijn voorkeuren doorgeven?

Als je een contractwekker zet bij Roos, dan vraagt ze je gelijk een om een paar voorkeuren voor je toekomstige contract. Wanneer jij achterover leunt, speurt Roos het internet af op zoek naar de beste deals. Roos wekt je op het juiste moment en je kunt direct zonder moeite overstappen. Heb je geen contract maar wil je wel deals ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wakker worden is nog nooit zo voordelig geweest!

Zet een contractwekker en Roos wekt je precies op het juiste moment. Zo vergeet je nooit meer een contract en bespaar je honderden euro's per jaar.

Zet een contractwekker