Roos legt uit

Goedkope smartphone aanbiedingen

Iedereen wil natuurlijk zo goedkoop mogelijk een goede smartphone. Met of zonder abonnement. Maar waar kun je die op de kop tikken? Elke telefoonaanbieder schreeuwt namelijk de goedkoopste te zijn en na uren googelen heb je nog niet de beste aanbieding te pakken. Roos helpt je uit de brand.

Door Roos op 18 november 2014 met een leestijd van 1 minuut

logo dagen color

€ 1.000 in 14 dagen verdienen?

Wil je geld besparen op je maandelijkse uitgaven en meer tijd en geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Meld je dan aan voor onze e-mailreeks ‘in 14 dagen minder geld uitgeven’. Doe je mee?

Ja, ik wil meer wetenJe ontvangt elke dag een leuke én makkelijke bespaartip in je e-mail!

 

Waar vind ik goedkope smartphone aanbiedingen?

Je wilt een goedkope smartphone. Dan zijn er een aantal puntjes waar je over na moet denken. Wil je bijvoorbeeld een mobiel met of zonder abonnement? Hoeveel belminuten en MB’s heb je nodig? Weet je al wat voor soort contract je aan wil gaan? Krijg je de kriebels van een tweejarig contract of spreid je juist liever de afbetaling van je mobiel over een langere periode?
Je kunt natuurlijk zelf via een zoekmachine je perfecte deal proberen te vinden. Maar dan stuit je al snel op dit probleem: je wordt overladen met aanbieders! Voordat je een goede deal te pakken hebt, moet je eerst eindeloze internetpagina’s doorscrollen.

Het kan ook anders, gelukkig! Bij Roos kun je een wekker voor je huidige mobiele abonnement zetten. Wanneer dat contract afloopt, word je gewekt met een rijtje smartphone deals die voldoen aan al je eisen. Als Roos je voorkeuren weet, dan kan ze je een topdeal geven. Je krijgt gratis deals die perfect bij jou passen!

Hoe vindt Roos goedkope smartphone aanbiedingen voor mij?

Roos werkt samen met alle aanbieders in de markt en checkt dagelijks de tarieven. Zo pikt ze alleen de vlijmscherpe deals er voor jou uit. Deze ontvang je direct in je mailbox zodra je wekker afgaat.

Waar kan ik mijn voorkeuren doorgeven?

Als je een contractwekker zet bij Roos, dan vraagt ze je gelijk een om een paar voorkeuren voor je toekomstige contract. Wanneer jij achterover leunt, speurt Roos het internet af op zoek naar de beste deals. Roos wekt je op het juiste moment en je kunt direct zonder moeite overstappen. Heb je geen contract maar wil je wel deals ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Wakker worden is nog nooit zo voordelig geweest!

    Zet een contractwekker en Roos wekt je precies op het juiste moment. Zo vergeet je nooit meer een contract en bespaar je honderden euro's per jaar.

    Zet een contractwekker