Bel met Roos voor een snelle check van je contracten

Roos is de handige contractwekker om te zorgen dat jij altijd weet wanneer je contract afloopt en je de beste aanbieding direct laat weten. Zo bespaar je elk jaar opnieuw tijd en geld om echt leuke dingen te doen.

Door Roos op 10 februari 2016 met een leestijd van 1 minuut

Roos is bezig om echt persoonlijk advies te testen voor je energiecontract, mobiele abonnement en internet, TV en bellen pakket. Hoe werkt het? Je kan bij ons op een moment dat het jou uit komt een afspraak inplannen waarna Roos je belt om je contract(en) te vergelijken en je persoonlijk advies te geven voor het beste verleng of overstap aanbod. Dit doen we speciaal voor onze gebruikers van het eerste uur, jou dus.

Boek je vrijblijvend persoonlijke advies afspraak

Loopt je contract binnenkort af, of wil je je contract eens laten vergelijken door het kundige oog van Roos?

Plan dan een afspraak met Roos op het moment dat jou uitkomt tot 25 februari. Roos belt je op het afgesproken tijdstip in om je contract te bespreken. Maak snel een afspraak, het kost maar 1 minuut, dan heb je de de meeste keuze.

Stuur na het plannen van de afspraak Roos de eventuele factuur, jaarafrekening of andere meest recente documenten van je contract. Je kan dit sturen naar [email protected] Dan zitten we volledig voorbereid voor je klaar.

Als je wilt, kunnen we tijdens het gesprek al gelijk alles regelen, zorg dat je alle informatie bij de hand hebt. Uiteraard heb je 14 dagen bedenktijd zodat je ook kunt annuleren als je wilt.

Het persoonlijke advies op maat, zoals alleen Roos dat kan.

Maak een afspraak met Roos