Nieuws
1 min leestijd

Bel met Roos voor een snelle check van je contracten

Roos is de handige contractwekker om te zorgen dat jij altijd weet wanneer je contract afloopt en je de beste aanbieding direct laat weten. Zo bespaar je elk jaar opnieuw tijd en geld om echt leuke dingen te doen.

Roos is bezig om echt persoonlijk advies te testen voor je energiecontract, mobiele abonnement en internet, TV en bellen pakket. Hoe werkt het? Je kan bij ons op een moment dat het jou uit komt een afspraak inplannen waarna Roos je belt om je contract(en) te vergelijken en je persoonlijk advies te geven voor het beste verleng of overstap aanbod. Dit doen we speciaal voor onze gebruikers van het eerste uur, jou dus.

Boek je vrijblijvend persoonlijke advies afspraak

Loopt je contract binnenkort af, of wil je je contract eens laten vergelijken door het kundige oog van Roos?

Plan dan een afspraak met Roos op het moment dat jou uitkomt tot 25 februari. Roos belt je op het afgesproken tijdstip in om je contract te bespreken. Maak snel een afspraak, het kost maar 1 minuut, dan heb je de de meeste keuze.

Stuur na het plannen van de afspraak Roos de eventuele factuur, jaarafrekening of andere meest recente documenten van je contract. Je kan dit sturen naar [email protected]. Dan zitten we volledig voorbereid voor je klaar.

Als je wilt, kunnen we tijdens het gesprek al gelijk alles regelen, zorg dat je alle informatie bij de hand hebt. Uiteraard heb je 14 dagen bedenktijd zodat je ook kunt annuleren als je wilt.

Het persoonlijke advies op maat, zoals alleen Roos dat kan.

Maak een afspraak met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel