Opzeggen
2 min leestijd

Anytime Fitness abonnement opzeggen met opzegbrief

Je begon met veel enthousiasme te sporten bij Anytime Fitness, maar na verloop van tijd merk je dat je er niet meer genoeg gebruik van maakt. Zonde, beter is het dan om het Anytime Fitness sport abonnement op te zeggen. Roos helpt je met een snelle opzegbrief.

Opzeggen Anytime Fitness

Je was vol enthousiasme begonnen aan je abonnement bij Anytime Fitness. Je werd enthousiast van het introductieaanbod, maar helaas maak je er nog maar weinig gebruik van. Dus je wilt Anytime Fitness opzeggen.

Belangrijk om te weten over opzeggen van Anytime Fitness

Opzeggen op dezelfde manier als afsluiten

Volgens de wet mag je altijd opzeggen op dezelfde manier waarop je het abonnement afsloot. Heb je online afgesloten, dan kan je ook online opzeggen.

De maximale opzegtermijn is meestal 1 maand

Wil je je Anytime Fitness abonnement opzeggen, houdt dan rekening met de opzegtermijn. Anytime Fitness mag niet meer vragen dan de maximale opzegtermijn, na het aflopen vaste abonnementsperiode. Meestal is dit voor sportabonnementen 1 maand.

Opzeggen na de vaste periode

Anytime Fitness mag je abonnement na de vaste periode automatisch verlengen. Dit heet stilzwijgende verlenging. Tijdens de automatische verlenging mag je elk moment opzeggen. De opzegtermijn hiervoor mag niet meer zijn dan 1 maand.

Stop je automatische incasso van je sportschool

Heb je je sportschool abonnement opgezegd, let erop dat je ook de automatische incasso stop zet als je daar toestemming voor hebt gegeven.

Storneren betaling voor je sportschool abonnement

Heb je de bevestiging van je opzegging van Anytime Fitness abonnement ontvangen maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kan je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten (storneren).

Verschillende manieren om Anytime Fitness op te zeggen

Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je bij Anytime Fitness je abonnement kan opzeggen.

Opzeggen Anytime Fitness per email

Ben je digitaal, dan kan je de onderstaande opzegbrief voor Anytime Fitness downloaden en per e-mail versturen jouw Anytime Fitness club.

Opzeggen Anytime Fitness per post

Stuur je opzegbrief per post naar:
Anytime Fitness Benelux
Bergerweg 100
6135 KD Sittard

Ontvang de gratis opzegbrief voor Anytime Fitness abonnementen

Roos maakt het je makkelijk om over te stappen of op te zeggen. Ontvang de handige opzegbrief voor Anytime Fitness via de e-mail en zeg makkelijk het abonnement op.

Gratis voorbeeld opzegbrief sportscholen!

Ontvang direct in je mailbox.


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

  Wanneer gaat je opzegging bij Anytime Fitness in?

  Smart en Easy abonnementen Anytime Fitness opzeggen

  Het Smart en Easy abonnement van Anytime Fitness is opzegbaar per de eerste mogelijke einddatum, een jaar na de ingang van je contract. Na het eerste jaar is de opzegtermijn een maand. Als je een jaar vooruit hebt betaald en al langer dan één jaar lid bent, krijg je het geld voor de resterende maanden teruggestort op je rekening.

  Nooit meer te laat met Anytime Fitness opzeggen?

  Voeg je Anytime Fitness abonnement snel toe bij Roos, dan krijg je op tijd een seintje als je abonnement gaat verlopen.

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Martijn Vrencken) een e-mail over dit artikel