Opzeggen
2 min leestijd

Basic-Fit abonnement opzeggen met opzegbrief

Je begon met veel enthousiasme te sporten bij Basic-Fit, maar na verloop van tijd merk je dat je er niet meer genoeg gebruik van maakt. Zonde, beter is het dan om het Basic-Fit sport abonnement op te zeggen. Roos helpt je met een snelle opzegbrief.

Opzeggen Basic-Fit

Je was vol enthousiasme begonnen aan je abonnement bij Basic-Fit. Je werd enthousiast van het introductieaanbod, maar helaas maak je er nog maar weinig gebruik van. Dus je wilt Basic-Fit opzeggen.

Belangrijk om te weten over opzeggen van Basic-Fit

Opzeggen op dezelfde manier als afsluiten

Volgens de wet mag je altijd opzeggen op dezelfde manier waarop je het abonnement afsloot. Heb je online afgesloten, dan kan je ook online opzeggen.

De maximale opzegtermijn is meestal 1 maand

Wil je je Basic-Fit abonnement opzeggen, houdt dan rekening met de opzegtermijn. Basic-Fit mag niet meer vragen dan de maximale opzegtermijn, na het aflopen vaste abonnementsperiode. Meestal is dit voor sportabonnementen 1 maand.

Opzeggen na de vaste periode

Basic-Fit mag je abonnement na de vaste periode automatisch verlengen. Dit heet stilzwijgende verlenging. Tijdens de automatische verlenging mag je elk moment opzeggen. De opzegtermijn hiervoor mag niet meer zijn dan 1 maand.

Stop je automatische incasso van je sportschool

Heb je je sportschool abonnement opgezegd, let erop dat je ook de automatische incasso stop zet als je daar toestemming voor hebt gegeven.

Storneren betaling voor je sportschool abonnement

Heb je de bevestiging van je opzegging van Basic-Fit abonnement ontvangen maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kan je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten (storneren).

Verschillende manieren om Basic-Fit op te zeggen

Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je bij Basic-Fit je abonnement kan opzeggen.

Opzeggen Basic-Fit per email

Ben je digitaal, dan kan je de onderstaande opzegbrief voor Basic-Fit downloaden en per e-mail versturen naar [email protected].

Opzeggen Basic-Fit per post

Stuur je opzegbrief per post naar
Basic-Fit
Postbus 3124
2130 KC Hoofddorp

Ontvang de gratis opzegbrief voor Basic-Fit abonnementen

Roos maakt het je makkelijk om over te stappen of op te zeggen. Ontvang de handige opzegbrief voor Basic-Fit via de e-mail en zeg makkelijk het abonnement op.

Gratis voorbeeld opzegbrief sportscholen!

Ontvang direct in je mailbox.


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

  Wanneer gaat je opzegging bij Basic-Fit in?

  Smart en Easy abonnementen Basic-Fit opzeggen

  Het Smart en Easy abonnement van Basic-Fit is opzegbaar per de eerste mogelijke einddatum, een jaar na de ingang van je contract. Na het eerste jaar is de opzegtermijn een maand. Als je een jaar vooruit hebt betaald en al langer dan één jaar lid bent, krijg je het geld voor de resterende maanden teruggestort op je rekening.

  Flex abonnementen Basic-Fit opzeggen

  Het Flex abonnement van Basic-Fit is maandelijks opzegbaar en kan je opzeggen via de bovenstaande opzegbrief per e-mail en per post.

  Nooit meer te laat met Basic-Fit opzeggen?

  Voeg je Basic-Fit abonnement snel toe bij Roos, dan krijg je op tijd een seintje als je abonnement gaat verlopen.

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel