Opzeggen
3 min leestijd

Opzeggen Fit for Free abonnement, hoe doe ik dat?

Ben jij bezig met het opzeggen van het Fit for For abonnement en kom je er niet helemaal uit? Wij vertellen jou precies in deze blog hoe je dit abonnement kan opzeggen en welke zaken hierbij komen kijken. Lees hier meer.

Vele mensen lopen bij een sportschool en sporten daar ook meerdere keren per week. Toch kan het zo zijn dat jij merkt dat je geen tijd of zin meer hebt om te sporten. De kosten blijven wel doorlopen en het liefst wil je het abonnement van Fit for Free opzeggen. Maar hoe zeg je dit sportschool abonnement op? In dit artikel vertellen wij alles over het opzeggen van het Fit for Free abonnement.

Wat is Fit for Free?

In Nederland zijn er verschillende manieren om te sporten. Zo kan je in verschillende groepsverbanden sporten zoals voetballen of tennissen. Een ander soort manier om te sporten is via de sportschool. In Nederland zijn er verschillende sportscholen, zowel grote als kleine. Je kan denken aan bijvoorbeeld Basic Fit maar ook heb je Fit for Free. Fit for Free zit door heel Nederland. Je kan door middel van verschillende abonnementen sporten zoals jij zelf wilt. Vanaf € 17,99 per maand kan jij onbeperkt sporten bij een locatie bij jou in de buurt. De sportschool biedt ook verschillende mogelijkheden om te sporten in groepslessen, zowel live als virtueel.

Hoe kan ik mijn sportschool abonnement opzeggen van Fit for Free?

Heb jij een abonnement bij Fit for Free en merk je dat je deze eigenlijk niet meer gebruikt? Dan is het tijd om deze op te zeggen. Het is namelijk onnodig om deze kosten door te laten lopen. Bij Fit for Free kan je makkelijk via opzeggen. De afhandeling wordt gedaan door Fit for Free zelf. Heb jij net een abonnement aangeschaft maar wil je hier toch liever vanaf zien? Dan mag jij binnen 14 dagen herroepen en het abonnement zonder enige kosten annuleren. Had je toevallig al voor een jaar vooruit betaald? Dan krijg jij deze kosten netjes terug gestort op jouw rekening. Lees altijd de voorwaarden door om misverstanden te voorkomen.

Gratis voorbeeld opzegbrief sportscholen!

Ontvang direct in je mailbox.


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

  Waar moet ik rekening mee houden tijdens het opzeggen van het Fit for Free abonnement?

  Het opzeggen van een sportschool abonnement kan niet zomaar. Er zijn hier verschillende regels aan verbonden. Zo mag jij in het eerste of tweede jaar van het abonnement niet zonder kosten opzeggen. Jij krijgt vaak een bericht dat het abonnement zichzelf verlengd en vanaf dit moment mag je deze opzeggen zonder enige kosten. Dit is afhankelijk van de duur van jouw eerste contract. Ook werkt Fit for Free met een opzegtermijn. Dit opzegtermijn bestaat uit een maand. Jij betaalt dan nog één maand voor het abonnement en daarna komt deze te vervallen. Lukt het opzeggen niet? Neem dan contact met ons op en wij zoeken voor jou uit hoe je dit het beste kan opzeggen.

  Roos helpt jou met het afsluiten van een abonnement

  Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.
  Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

   

  In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

  Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

  Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

  Mail mij iedere dag een bespaartip!


   Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

   Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel