Streamingdiensten
3 min leestijd

Star komt naar Disney Plus, dit kan jij verwachten!

Op 23 februari lanceert Disney Plus een nieuw kanaal genaamd Star. Het nieuwe kanaal beloofd spanning en sensatie met zich mee te brengen en is speciaal bedoeld voor de oudere doelgroep. Roos vertelt je in dit artikel wat jij kunt verwachten.

Op Star komen er verschillende films, series en shows die geschikt zijn voor volwassenen. Het huidige aanbod van Disney Plus is namelijk vooral geschikt voor kinderen en families, met de komst van Star zal hier verandering in komen.

Wat is er te bekijken op Star?

Momenteel heeft Disney Plus de categorieën Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Op 23 februari zal Star hier aan worden toegevoegd. Op Star kun je content verwachten van grote merken zoals Disney Television Studios, 20th Television, ABC Signature, FX Productions, Freeform, Searchlight, Touchstone, 20th Century Studios en Hulu.

Met het nieuwe kanaal Star wil Disney Plus uiteindelijk maar liefst 1000 nieuwe films en series aan het aanbod toevoegen. Disney Plus belooft dan ook het aanbod elke maand uit te breiden. Op 28 januari heeft Disney alvast een lijst vrijgegeven met daarop 314 titels van films en series die je direct kunt bekijken bij de lancering van het nieuwe kanaal. Roos heeft de meest bekende titels voor je op een rijtje gezet:

Films

  • Book Thief, The
  • Casanova
  • Deadpool
  • Deadpool 2
  • Love, Simon
  • Maze Runner, The
  • Maze Runner: The Death Cure
  • Maze Runner: The Scorch Trials
  • Paper Towns

Series

  • American Horror Story (S1-9)
  • Family Guy (S1-18)
  • Glee (S1-6)
  • Grey’s Anatomy (S1-16)
  • How I Met Your Mother (S1-9)
  • Modern Family (S1-11)
  • Prison Break (S1-5)
  • Walking Dead, The (S1-9)
  • X-Files, The (S1-9)

Ben je benieuwd naar de rest van de lijst? Disney Plus heeft een overzicht gemaakt van alle films en series die je straks direct op Star kunt bekijken.

Na de toevoeging van Star zal Disney Plus nog minstens 60 nieuwe Originals toevoegen. Vanaf 23 februari kun je de eerste Star Originals Big Sky, Love Victor, Helstrom en Solar Opposites al bekijken.

Ouderlijk toezicht

Aangezien de content op Star geschikt is voor volwassenen zal Disney Plus op 23 februari een nieuwe functie krijgen waarmee je als ouder bepaalde content kunt afschermen voor je kinderen. Voor elk profiel zal je een leeftijdsclassificatie moeten instellen waardoor je kinderen geen toegang hebben tot films en series waar ze te jong voor zijn.

Deze leeftijdsclassificatie zal van toepassing zijn op alle content van Disney Plus. Als volwassene zal je ook je eigen profiel kunnen afschermen met een pincode.

Prijsstijging Disney Plus abonnement door Star

Met de komst van Star zal er een prijsverhoging doorgevoerd worden voor het abonnement. Vanaf de lancering van Star zal je € 8,99 per maand betalen (was € 6,99) of € 89,99 per jaar (was € 69,99).

Als je al een abonnement hebt bij Disney Plus zal je voorlopig nog niet extra hoeven te betalen. De huidige abonnementsprijzen blijven voor bestaande abonnees nog zes maanden ongewijzigd. Voor abonnees gaat de prijswijziging dus in op 23 augustus.

Bespaar op je abonnement

Was je al aan het overwegen om een Disney Plus abonnement aan te schaffen? Dan is het slim om dit nog voor 23 februari te regelen, zodat je kunt besparen!

Met de prijsstijging in zicht zal het abonnement op een Disney Plus account duurder worden. Om te besparen op je maandelijkse uitgaven kan je je account gemakkelijk delen met je vrienden of familie. Roos heeft er een artikel over geschreven en legt je uit hoe je je Disney Plus account kan delen.

Heb je voor je gevoel alles al bekeken op Disney Plus en ben je niet onder de indruk van het aanbod van Star? Lees hier hoe je je Disney Plus account kan opzeggen.

Wil jij meer besparen? Roos helpt je!

Wil jij weten hoe je moet besparen? Laat Roos je dan helpen, Roos is jouw slimme financiële assistent en geeft je meer financiële ademruimte om geld over te houden voor de leuke dingen in het leven. Roos maakt een overzicht van je maandelijkse uitgaven en stuurt je slimme seintjes als je geld kan besparen of als het beter kan. Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op hun maandelijkse uitgaven, doe jij ook mee?

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


  Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

  Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Isa Hijnen) een e-mail over dit artikel