Verzekeringen
2 min leestijd

Allianz Direct, de nieuwe naam van Allsecur

Allsecur en de gebroeders Coronel gaan binnenkort het logo van Allsecur vervangen door het logo van Allianz Direct. Allsecur was het internetmerk van Allianz maar gaat in het najaar van 2019 verder door het leven als Allianz Direct. Allianz is een van de grootste verzekeraars van Europa.

Allianz Direct

Allianz Direct is de nieuwe Europese naam van Allianz. De bedoeling is om online in alle landen waarin Allianz actief is zichtbaar te zijn onder dezelfde naam. Allianz is in het buitenland een heel bekend merk. Het merk is gericht op mobiel en digitaal afsluiten, maar kan ook samen met een adviseur worden afgesloten. Jij bepaalt waar, wanneer en op welke manier je een verzekering bij Allianz Direct afsluit.

Bij Allianz Direct kan je dadelijk o.a. je autoverzekering, woonverzekeringen zoals je inboedelverzekering en opstalverzekering en aansprakelijkheidsverzekering regelen.

Allianz Direct is een zogenaamde direct writer. Dat betekent dat Allianz Direct zonder tussenkomst van een adviseur met jou als klant zaken doet.

Allianz Direct is onderdeel van Allianz

Allsecur is al meer dan tien jaar onderdeel van Allianz. Met Allsecur richtte Allianz zich op de Nederlandse markt. De samenwerking tussen de landen onder de naam Allianz Direct gaat helpen om betere dekkingen en betere services aan te bieden. De belangrijke redenen waarom de huidige Allsecur klanten het merk waarderen zullen worden aangevuld met extra verbeteringen uit het buitenland.

Waarom deze naamsverandering van Allsecure naar Allianz Direct

De wereld verandert. Mobiel en digitaal afsluiten worden steeds meer het kanaal, daarnaast veranderen de wensen en behoeften van consumenten steeds vaker. Allianz Direct wil je helpen je helpen zelf je premie online te berekenen, snel je gegevens aan te passen in je account of met iemand te bellen van de klantenservice. Direct hulp en service, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De verzekeringen voorwaarden en scherpe prijs blijven hetzelfde waarom ze nu gewaardeerd worden in combinatie met innovatieve en waardevolle dienstverlening.

Wat verandert er voor de klanten van Allsecur?

Met de overgang naar Allianz Direct verandert er voor jou niets zo lang je contract loopt. Jouw premie, jaarcontract en voorwaarden blijven ongewijzigd tijdens de loopduur. Een maand voor het einde van je verzekeringsjaar krijg je een verlengingsvoorstel vanuit Allianz Direct maar loont het om met Roos samen eens naar je verzekeringen te kijken of Allianz direct nog wel de beste keuze is.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel