Verzekeringen
3 min leestijd

Goedkope autoverzekering, zo regel jij dat

Het afsluiten van een autoverzekering is voor de meeste bestuurders een vereiste. Maar hoe zorg jij ervoor dat jij maandelijks niet te veel betaald voor de autoverzekering? In dit artikel vertellen wij jou meer over het afsluiten van een goedkope autoverzekering. Lees meer

Iedereen die een auto in bezit heeft sluit een autoverzekering af. De kosten van schade kunnen aardig hoog oplopen en daarvoor is het altijd verstandig om een verzekering af te sluiten om niet de volledige kosten zelf te hoeven betalen. Het kan toch een hele klus zijn om een goede, maar ook goedkope autoverzekering te vinden. In dit artikel lees jij precies hoe je een goedkope autoverzekering online kan afsluiten.

Hier wordt jouw autoverzekering door bepaald en zo maak je hem goedkoper

De premies van autoverzekeringen kunnen erg uiteenlopen. Dit komt omdat verschillende factoren meespelen als het komt op bepalen van de juiste prijs. De verschillende factoren bestaan uit: de plaats waar jij woont, hoeveel jaar je schadevrij rijdt, hoeveel kilometer je met de auto rijdt en in wat voor soort auto jij rijdt. Niet te vergeten is voor hoeveel dekking jij verzekerd wilt worden. Dat is ook een hele belangrijke factor als het aankomt op bepalen van de prijs. Er zijn namelijk verschillende soorten verzekeringen die je kan afsluiten die erover zorgen dat jij een goedkope autoverzekering hebt maar toch nog goed verzekerd bent.

In 2 minuten minder betalen voor je autoverzekering?


autoverzekering

Bespaar automatisch op je autoverzekering. Vul eenmalig je gegevens in en Roos houdt voortaan jouw autoverzekeringpremie in de gaten, vertelt je als je te veel betaalt en geeft je een seintje wanneer je contact afloopt.


Ik wil minder betalen

Dit zijn de drie autoverzekeringen die je kan afsluiten voor een goedkope prijs

Er zijn in totaal drie verschillende soorten verzekeringen. De eerste verzekering is de WA-verzekering. Bij een WA-verzekering ben je alleen gedekt voor de schade die jij rijdt. Als tweede heb je ook de WA beperkt casco verzekering. Bij de WA beperkt casco verzekering ben je voor schade verzekerd, voor brandschade en voor diefstal. De laatste verzekering die je kan afsluiten is de all risk verzekering. De all risk verzekering zorgt ervoor dat jij verzekerd ben voor elke schade die jouw auto kan oplopen. Het is dus belangrijk om goed na te denken wat voor verzekering je wilt afsluiten. Heb jij een dure auto? Dan kan jij je beste een all risk of WA beperkt casco verzekering afsluiten. Heb jij een iets minder dure auto en rij je haast geen schade? Dan kan je makkelijk de WA-verzekering afsluiten.

De WA-verzekering is een goedkope autoverzekering

Hoe je een goede autoverzekering kan afsluiten ligt dus aan verschillende soorten punten. Bouw zoveel mogelijk schadevrije jaren op en probeer dit zo te houden. Rij niet in de allerduurste auto en zorg ervoor dat jij deze auto goed onderhoudt. Als laatste kies jij de goedkoopste WA-verzekering uit die jij op jouw adres kan afsluiten. Dit zijn drie soorten manier waardoor jij makkelijk een voordelige verzekering kan afsluiten. Over het algemeen zijn de verzekeringen in het noorden van het land een stuk goedkoper dan in de rest van het land. Je kan er ook altijd nog over nadenken om te verhuizen naar deze gebieden en de premie voor een goedkopere prijs af te sluiten.

Vergelijk autoverzekeringen om een goedkope verzekering af te sluiten

Helaas loont het loyaal zijn aan een autoverzekering niet. Vaak na een aantal jaar schadevrij rijden kan je bij een andere verzekering een goedkopere premie afsluiten. Het online vergelijken naar autoverzekeringen zorgt er ook echt voor dat jij uiteindelijk een goedkopere autoverzekering kan afsluiten. Veel partijen hebben hun informatie online staan waardoor jij makkelijk in één overzicht kan zien hoeveel jij per maand kan gaan betalen. De belangrijkste tip die wij kunnen geven is door proberen zo veilig mogelijk te rijden, iets minder vaak de auto te pakken en niet in het nieuwste auto te gaan rijden. Zo weet jij zeker dat jij voor een scherpe prijs een goede autoverzekering kan afsluiten.

Met Roos krijg jij de goedkoopste autoverzekering

Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.
Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel