Autoverzekering
3 min leestijd

De ING autoverzekering, hoe zit die in elkaar?

Ben jij een klant van ING en wil je daar een autoverzekering afsluiten? In dit artikelen vertellen wij de voordelen. Lees hier meer

Iedere autobestuurder moet een verzekering afsluiten. Tijdens een ongeval kunnen de kosten namelijk tot in de duizenden euro’s oplopen. Niet iedereen heeft dit geld gelijk op zak en daarom is het goed om een autoverzekering af te sluiten. ING biedt verschillende autoverzekeringen aan. Wil jij weten welke verzekeringen dit zijn en hoe je deze kan afsluiten? Lees het artikel dan snel verder.

Wat zijn de voordelen van de ING autoverzekering?

ING, Internationale Nederlanden Groep, is een bank waar veel Nederlanders zijn bij aangesloten. De bank biedt ook andere verschillende diensten. één daarvan is het afsluiten van een autoverzekering. Ongeacht hoe je verzekerd bent, ING heeft enkele punten die erg voordelig kunnen zijn als autogebruiker. Zo krijg jij uiteindelijk 80% korting met het aantal opgebouwde schadevrije jaren. Ook heeft ING geen eigen risico door het schadeherstelnetwerk. Er is een Occasionwaarderegeling voor jonge occasions, je kan ook makkelijk overstappen door de gratis overstap hulp en als laatst is er hulp in het binnen- en buitenland. Deze punten zorgen ervoor dat het erg aantrekkelijk kan zijn als consument om jouw verzekering hier af te sluiten.

Welke dekkingen zijn er af te sluiten bij ING?

In totaal zijn er drie soorten verzekeringen die ING aanbiedt. De eerste verzekering is de WA- verzekering. Bij deze verzekering ben je slechts gedekt voor de schade die jij bij andere toebrengt. Wel kan je ervoor kiezen om aanvullende hulp toe te voegen. De tweede verzekering is de WA Extra verzekering. Bij deze verzekering ben jij verzekerd voor schade bij andere en voor diefstal-, storm, en ruitschade. In deze verzekering kan jij de hoogte van het eigen risico zelf bepalen. Als laatste heb je de WA Casco verzekering. Bij deze verzekering ben jij voor alles verzekerd, ongeacht de oorzaak. Ook ben jij verzekerd voor Schade door vandalisme en ook hier mag jij de hoogte van het eigen risico zelf bepalen. Consumenten hebben dus drie soorten keuze verzekeringen om uit te kiezen.

In 2 minuten minder betalen voor je autoverzekering?


autoverzekering

Bespaar automatisch op je autoverzekering. Vul eenmalig je gegevens in en Roos houdt voortaan jouw autoverzekeringpremie in de gaten, vertelt je als je te veel betaalt en geeft je een seintje wanneer je contact afloopt.


Ik wil minder betalen

Hoe sluit je een autoverzekering af bij ING?

Handig om te weten, is dat de ING autoverzekering slechts aangeboden wordt aan ING klanten. Ben jij nog geen klant, maar wil je wel een autoverzekering afsluiten? Dan moet jij bij ING een bankrekening openen. De autoverzekering wordt op verschillende gebieden afgesloten. Op jouw kenteken, woonplaats, leeftijd, schadevrije jaren en kilometerstand. Deze onderdelen zorgen er uiteindelijk voor dat jij een premie per maand betaald die past bij jouw omstandigheden. Als jij in de stad woont, wordt de premie hoger dan wanneer jij in een dorp woont. Hou er wel rekening mee dat hierdoor de premie wellicht hoger kan uitvallen dan jij vooraf had gewild. Wil je toch liever ergens anders een verzekering? Wij helpen jou hier graag mee.

Roos helpt jou met het afsluiten van een autoverzekering

Roos helpt je op drie gebieden:

  • Geld besparen: Onze gebruikers besparen gemiddeld € 1500 per jaar op energie, verzekeringen, mobiel, internet + tv + bellen en veel meer abonnementen.
  • Grip op je uitgaven: Creëer overzicht over je maandelijkse uitgaven. Ontvang slimme seintjes als je geld kan besparen of het beter kan. Bespaar tijd en geld om echt leuke dingen te doen.
  • Slimme seintjes: als je in actie moet komen om te besparen, suggesties voor betere producten en tips voor je persoonlijke financiën.

Start nu met besparenGrip op je maandelijkse uitgaven met Roos

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Shakaya Janse) een e-mail over dit artikel