Energieleveranciers
2 min leestijd

ENGIE Energie, de nieuwe energieleverancier

De meeste mensen kennen Electrabel wel als energie leverancier op de consumenten en zakelijk energie markt. ENGIE Energie is per 1 januari de nieuwe naam van Electrabel.

Electrabel wordt ENGIE Energie

Maar ENGIE, wat is dat? ENGIE is de nieuwe naam van de Franse energiemultinational GDF Suez. De Nederlandse tak die zich richt met Engie op de energie levering voor Nederlandse consumenten. Op de zakelijke markt heet het bedrijf Enegie Energie Nederland en was het vroeger bekend onder labels als Cofely en Electrabel.

Met de naamswijziging is er geen verwijzing meer naar de oorspronkelijke verwijzing naar de thuismarkt in Frankrijk. Het bedrijf gaat de naam voeren in de bijna 70 landen waar het bedrijf actief is en wil voornamelijk in opkomende economieën groeien.

ENGIE richt zicht op de toekomst

ENGIE Energie heeft een frisse kijk op hun dienstverlening en wil zich op de volgende manier voorstellen. De energie van vandaag kennen we nu wel. Het is tijd voor positieve energie. Het gaat niet over wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar. Energie die mooi is voor de wereld en voor u.

ENGIE probeert slechte image van Electrabel van zich af te schudden

ENGIE Energie is in Nederland geïntroduceerd als een nieuw merk. Het bedrijf wil graag het oude imago van Electrabel van zich afschudden. Electrabel heeft in het verleden nogal wat klachten veroorzaakt door verkeerde afhandeling van nieuwe klanten, traagheid van de afhandeling van contract wijzigingen. Het bedrijf zal daarmee starten met volledige nieuwe reviews op de diverse site op internet om dat te realiseren.

Voordeel van de twijfel

Vanaf half januari 2015 zal ENGIE zich via uitgebreide TV campagnes gaan manifesteren op de Nederlandse energie markt als nieuwe energieleverancier. Roos volgt dit met veel interesse en wenst energieleverancier ENGIE veel succes.

Contract herinnering voor de beste ENGIE aanbieding

Wil je dadelijk de beste aanbieding ontvangen van energieleverancier ENGIE, maak dan nu een energie contractwekker aan van je huidige energieaanbieder. Zo krijg je van Roos bericht als je energiecontract afloopt en de beste deals voor jou situatie en voorkeur op dat moment.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel