Energieleveranciers
1 min leestijd

Vrijopnaam, duurzame energie uit zonnepanelen

Roos kwam een nieuwe energieleverancier tegen waar ze erg blij van wordt, Vrijopnaam. Vrijopnaam biedt 100% energie uit zonnepanelen.

Hoe werkt Vrijopnaam?

Vrijopnaam stelt iedereen in staat zonne-energie op te wekken met zonnepanelen die niet op je dak liggen, maar ergens anders in Nederland. Alle voordelen van zelf opgewekte stroom zijn voor jou, maar de rompslomp niet.

Als je overstapt naar energieleverancier Vrijopnaam begin je gelijk met het opwekken van je eigen duurzame energie. De zonnepanelen van Vrijopnaam staan op dit moment in vier zonnepaneelparken in Groningen, Limburg, Someren en Bleiswijk en wordt er gewerkt aan Zeijen.

Het eerste ‘paneelopnaam’ ontvang je gratis van Vrijopnaam. Vervolgens bepaal je zelf of en hoeveel extra panelen je wilt aanschaffen. De kosten per paneel bedragen 99 euro. Een paneel levert volgens Vrijopnaam naar verwachting jaarlijks 5 procent rendement op. De energie die je via je eigen zonnepanelen opwekt wordt door Vrijopnaam in mindering gebracht op je energierekening. Wekken jouw zonnepanelen meer op dan je verbruik dan werkt Vrijopnaam met een terugleververgoeding.

Waarom is Vrijopnaam onderscheidend?

Met deze manier van zelf energie opwekken wil Vrijopnaam duurzame energie voor iedereen mogelijk maken. Deze energieleverancier wil de onafwendbare transitie naar duurzaam opgewekte energie faciliteren en versnellen.

Met de aanpak van Vrijopnaam hoef je zelf niet te investeren in zonnepanelen. Is je dak niet geschikt voor zonnepanelen, wacht je op onderhoud of huur je een huis of ga je binnenkort verhuizen. Geen probleem, want de zonnepanelen liggen niet op je eigen dak.

Tarieven Vrijopnaam

De energietarieven van Vrijopnaam veranderen twee keer per jaar zoals bij alle energieleveranciers op 1 januari en 1 juli en worden aangepast aan de actuele marketprijzen. Vrij Op Naam biedt alleen contracten met variabele tarieven, niet met vaste tarieven.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel