Gesprekjes
1 min leestijd

“Roos mag me best verleiden om over te stappen”

Roos gaat de straat op. Waardevolle kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Ze snijdt […]

Roos gaat de straat op. Waardevolle kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Ze snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan en gaat op zoek naar échte verhalen en ongepolijste ervaringen met mobieltjes, contracten en verzekeringen. Zonder reclametaal.
Deze week aan het woord: Paul (27) uit Groningen over overstappen.

“Ik pendel op dit moment tussen Groningen, waar ik informatica studeer, en Amsterdam. Hier werk ik voor een start-up bedrijf; dat doe ik op dit moment nog op de pof. Het is niet zo dat ik per se moet besparen op mijn uitgaven, maar wat extra budget zou mooi meegenomen zijn. Hoewel ik niet veel tijd zou spenderen aan het uitzoeken waar ik een goedkoper abonnement kan krijgen.”

Als Roos voor jou zou nagaan hoeveel je kunt besparen op je contracten, en een bedrag van 350 euro onder je neus zou schuiven… Zou dit je verleiden om over te stappen?

“Ja, dat zou het wel aantrekkelijker maken. Op dit moment vergelijk ik eigenlijk alleen mobiele abonnementen. Dan bekijk ik wat je zoal kan krijgen bij verschillende providers.”

Gelukkig komt Roos er snel. Zou je er gebruik van maken?

“Het lijkt me superhandig. Ik ga jullie zeker in de gaten houden.”

Minder betalen voor je auto, energie, TV & internet of mobiel?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden en bespaar honderden euro's per jaar!

Start met besparenHet kost je slechts 2 minuten!

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel