Gesprekjes
1 min leestijd

“Ik wil best overstappen, maar ik wil er geen moeite voor doen”

Roos gaat de straat op. Waardevolle kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Ze snijdt […]

Roos gaat de straat op. Waardevolle kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Ze snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan en gaat op zoek naar échte verhalen en ongepolijste ervaringen met mobieltjes, contracten en verzekeringen. Zonder reclametaal.
Deze week aan het woord: Rutger (34) uit Amsterdam over overstappen.

“Moet ik overstappen, denk je? Je keek zo geschrokken toen ik zei dat ik al 10 jaar bij dezelfde energieleverancier zit!”

Nee, absoluut niet. Misschien heb je wel een hele goede deal. Het is niet altijd zo dat overstappen goedkoper is, maar het is wel het uitzoeken waard. Heb je enig idee of je nog wel goed zit?

“Ik ben daar ontzettend laks in en ik zou zeker meer inzicht willen krijgen in mijn contracten. Het probleem is alleen dat ik het zelf niet wil doen. Ik zou er zelfs voor betalen om die ‘hassle’ uit mijn handen te nemen.”

Ben je wel eens overgestapt?

“Ze zeggen:‘don’t fix it if it ain’t broken’. Maar ik moet toegeven, vorig jaar ben ik toch geswitcht van zorgverzekering.”

Waarom?

“Hoe zat het ook alweer. O ja, ik wilde een nieuwe bril.”

Je hebt een mooie bril uitgezocht.

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel