Gesprekjes
1 min leestijd

“300 euro besparen? Weekendje Waddeneilanden”

Roos gaat de straat op. Waardevolle kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Ze snijdt […]

Roos gaat de straat op. Waardevolle kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Ze snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan en gaat op zoek naar échte verhalen en ongepolijste ervaringen met mobieltjes, contracten en verzekeringen. Zonder reclametaal.
Deze week aan het woord: Tako (28) uit Amsterdam over overstappen.

“Op het moment ben ik een nieuwe app aan het ontwikkelen. Een feedback app voor hotels, zo weten ze precies hoe de gasten het verblijf vinden. Ik en mijn vrienden leven op dit moment van investeringen. Ik let daarom wel op mijn uitgaven.”

Dat hotelgasten kritisch kunnen zijn, daar heb je nu natuurlijk mee te maken. Maar ga je eigenlijk zelf wel kritisch om met je contracten en tarieven? 

“Ik ben eigenlijk best tevreden. Ik let er niet zo heel erg op. Pas wanneer ik een nieuw abonnement af ga sluiten, dan ga ik een beetje rondkijken naar wat je zoal kan krijgen voor welke prijs. Dat gebeurt niet vaak, eigenlijk alleen met een nieuw mobiele telefoonabonnement. Ik zit bijvoorbeeld al jaren bij dezelfde zorgverzekeraar.”

O ja, dus jij bent wel merkgetrouw?

“Nee, zo zou ik mezelf nou ook weer niet noemen. Het maakt me wat dat betreft helemaal niet uit of ik nou bij Univé zit of bij Achmea.”

Dan zou het best kunnen lonen om na te gaan wat jij kunt besparen op je contracten. Wat zou je doen als je 300 euro over zou houden aan het eind van het jaar?

“Daar hoef ik niet lang over na te denken, ik zou een weekendje weggaan. De Waddeneilanden lijken me wel wat.”

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Roos) een e-mail over dit artikel