“300 euro besparen? Weekendje Waddeneilanden”

Roos gaat de straat op. Waardevolle kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Ze snijdt […]

Door Roos op 24 september 2014 met een leestijd van 1 minuut

Roos gaat de straat op. Waardevolle kennis kun je niet alleen van achter je beeldscherm opdoen, vindt Roos. Ze snijdt de meest uiteenlopende onderwerpen aan en gaat op zoek naar échte verhalen en ongepolijste ervaringen met mobieltjes, contracten en verzekeringen. Zonder reclametaal.
Deze week aan het woord: Tako (28) uit Amsterdam over overstappen.

“Op het moment ben ik een nieuwe app aan het ontwikkelen. Een feedback app voor hotels, zo weten ze precies hoe de gasten het verblijf vinden. Ik en mijn vrienden leven op dit moment van investeringen. Ik let daarom wel op mijn uitgaven.”

Dat hotelgasten kritisch kunnen zijn, daar heb je nu natuurlijk mee te maken. Maar ga je eigenlijk zelf wel kritisch om met je contracten en tarieven? 

“Ik ben eigenlijk best tevreden. Ik let er niet zo heel erg op. Pas wanneer ik een nieuw abonnement af ga sluiten, dan ga ik een beetje rondkijken naar wat je zoal kan krijgen voor welke prijs. Dat gebeurt niet vaak, eigenlijk alleen met een nieuw mobiele telefoonabonnement. Ik zit bijvoorbeeld al jaren bij dezelfde zorgverzekeraar.”

O ja, dus jij bent wel merkgetrouw?

“Nee, zo zou ik mezelf nou ook weer niet noemen. Het maakt me wat dat betreft helemaal niet uit of ik nou bij Univé zit of bij Achmea.”

Dan zou het best kunnen lonen om na te gaan wat jij kunt besparen op je contracten. Wat zou je doen als je 300 euro over zou houden aan het eind van het jaar?

“Daar hoef ik niet lang over na te denken, ik zou een weekendje weggaan. De Waddeneilanden lijken me wel wat.”

Wakker worden is nog nooit zo voordelig geweest!

Zet een contractwekker en Roos wekt je precies op het juiste moment. Zo vergeet je nooit meer een contract en bespaar je honderden euro's per jaar.

Zet een contractwekker

Benieuwd naar het vervolg? Roos houdt je op de hoogte!

Roos deelt wekelijks echte ervaringen met overstappen, energieleveranciers, mobieltjes, en nog veel meer. Door kennis te delen kunnen we namelijk van elkaar leren.
Vul je e-mailadres in en ontvang handige informatie, waar je echt wat aan hebt!