Slimme tips
2 min leestijd

Snel geld besparen? Roos geeft je slimme tips

Snel geld besparen; klinkt ingewikkeld, maar is het niet! Roos geeft je de in dit artikel juiste tips om op een snelle manier geld te besparen zodat jij geld kan overhouden aan het einde van de maand.

Zeg je onnodige abonnementen op

Abonnementen hebben we tegenwoordig allemaal, en veel ook. Spotify, Videoland, Amazon Prime, Netflix, Disney Plus, HelloFresh, Boldking, Bloomon, Lotto. Leuk die abonnementen, maar gebruik je ze eigenlijk wel allemaal? Vaak heb je wel een abonnement lopen die je eigenlijk helemaal niet meer gebruikt of zelfs niet eens meer wist dat je die nog had afgesloten. Maak keuzes voor jezelf en bepaal welke abonnementen je echt nodig hebt. 

Wisselen van verzekeringen

Als het op verzekeringen aankomt is het ook goed mogelijk om snel geld te kunnen besparen. Aan het einde van het jaar berekenen verzekeraars hun nieuwe premies. Door over te stappen kan jij veel geld besparen. Tegelijkertijd kan je voor jezelf uitzoeken welke verzekeringen je nog nodig hebt en of je niet per ongeluk ergens dubbel voor bent verzekerd. Daarnaast bieden sommige verzekeringsmaatschappijen stapelkorting aan wanneer je verschillende verzekeringen bij dezelfde maatschappij afsluit.je auto, energie, TV & internet of mobiel?

Minder betalen voor je auto, energie, TV & internet of mobiel?

Zet Roos aan het werk om voor jou persoonlijk de beste deal te vinden en bespaar honderden euro's per jaar!

Start met besparenHet kost je slechts 2 minuten!

Overstappen van energieleverancier

Door jaarlijks over te stappen van energieleverancier kan je aardig wat besparen, volgens onderzoek van de ACM blijkt dat je door jaarlijks over te stappen tot ruim € 600,- kan besparen. Daarom is het belangrijk om te blijven vergelijken. Veel mensen denken dat het overstapproces ingewikkeld is en veel energie kost, hier is echter niks van waar. Overstappen is tegenwoordig via een mum van tijd geregeld. Moeite met het uitkiezen van je nieuwe contract tussen al die energieleveranciers? Roos zoekt graag de beste energiedeal voor jou uit zodat jij alleen nog maar een keuze hoeft te maken!

Snel geld besparen op de boodschappen

De boodschappen doen kunnen we allemaal, maar als je snel geld wilt besparen is het slim om wat bewuster te kopen. Ga ten eerste nooit boodschappen doen op een lege maag, dat zal namelijk gegarandeerd ervoor zorgen dat je met impulsaankopen thuiskomt. Als je het echt goed wilt aanpakken is het handig om van tevoren een lijstje te maken en te bepalen wat je allemaal nodig hebt. Door met een lijstje te gaan winkelen zal je niet zo snel zomaar iets meepakken en bespaar je op je boodschappen. Probeer daarnaast snoep en frisdrank te vermijden en hou acties en aanbiedingen in de gaten als je nog meer uit je geld wilt halen.

Kan je nog wel wat meer tips gebruiken om (snel) geld te besparen? Geen probleem, Roos heeft verschillende artikelen geschreven die jou verder helpen!

Hulp nodig bij het besparen? Roos regelt het voor je!

Wij helpen jou met het creëren van meer financiële ademruimte door je slimme seintjes te sturen wanneer jij kan besparen. Zo hou jij meer tijd en geld over om leuke dingen mee te doen!

Start nu met besparen

 

In 14 dagen ruim € 1.000 besparen, doe je mee?

Roos stuurt je 14 dagen lang verschillende tips zodat jij kan besparen op je dagelijkse uitgaven en de maandelijkse vaste lasten. Zo hou jij tijd en geld over om leuke dingen mee te doen en creëer je meer financiële ademruimte. Doe je mee?

Ja, ik wil ook € 1.000 euro besparen

Mail mij iedere dag een bespaartip!


    Na 1 minuut niets ontvangen? Check je spam folder. Ons Privacybeleid.

    Vragen of opmerkingen? Stuur de auteur (Isa Hijnen) een e-mail over dit artikel